Újabban mi ez a "tetovált ember-gyűlölet"?
Az utóbbi hetekben rengetegszer futok bele tetovált embereket lenéző, fikázó, kiröhögő, vagy egyenesen gyűlöltetkeltő posztokba.
Persze, tudom, a tetováltakat mindig is egyfajta elítélés érte, pláne amíg leginkább bűnöző körökben volt jellemző. Na de most valahogy feltűnően elkezdték őket piszkálni. Mi ez most? Miért épp most?
Talán azért, mert már annyira terhes, hogy el kell fogadni mindenkit -mert most az az új divat ugyebár- , akkor ki kellett pécézni egy másik csoportot, aminek az elfogadására még nem indult agyatlan mozgalom?
Én nem gyűlölöm a tetovált embereket, nem is nézem le őket, de ha megkérdezik, egyszerűen megmondom, hogy nekem nem tetszik, nem jön be a tetkó.
Na erre inkább én kapok hideget-meleget!
Egyébként meg lassan több a tetovált ember, mint a tetoválás nélküli, akkora divat lett, szóval nem hinném, hogy hetente rengetegszer találkoznál ilyen gyűlölködő posztokkal.
2-es Pedig hidd csak el. Csak ma a fészbukon a 3. ilyet látom. Tegnap is legalább kettőt, pedig nem ott élem az életem, tényleg csak felkukkantok napi 2-3 alkalommal pár percre, amikor várakoznom kell valahol. Egyszerűen nem értem. Ahogy nézem, rengeteg a támadás feléjük. Nem, nem arra gondolok, ha valakinek nem tetszik. Elég, ha annak tetszik aki viseli. De hogy most direktbe fikázzák őket , az szerintem gáz. Miközben ugyebár most mindenhol, de tényleg, minden témában a nagy elfogadás kampány zajlik.
Első, sikerült felfognod minden, amit írtam?
Ez egy borzasztóan elmaradott ország rengeteg nem túl okos emberrel. A emberek többsége ott tart, hogy „hogy fog kinézni, ha idős leszel”, magamutogatás”. Most őszintén, fontos ez? Mások véleménye egy olyan országban, ahol a többség dagadt, igénytelenül öltözködik és köpköd mindenkire.
Ráadásul egyre több tetoválás van, aminek – mondjuk ki – a többsége borzalmas minőségű, nekem jó, ha a tetoválások 5-10%-a tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!