Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi ez a nagy alkoholmánia sok...

Mi ez a nagy alkoholmánia sok embernél?

Figyelt kérdés

Sokszor hüledeznek, furának néznek szinte ha megkínálnak pálinkával vagy más szeszes itallal és mondom hogy nem kérek, köszönöm. Meg poénkodnak hogy majd úgyis rászokok (ami nem túl valószínű), meg tanulok még majd tőlük, stb. Valóban csak viccelnek vagy komolyan gondolják? De egyébként alkalmanként megiszok egy pálinkát, de azt is csak nagy nehezen. A bor az egyetlen amit szeretek inni de azt is csak ritkán és az édeset, kevés alkoholtartalommal. Egyszerűen nem szeretem az alkohol ízét, meg hogy szétmarja a számat meg a torkomat. Múltkor diákmunkán beszélgettünk, valahogy szóbakerült az ivászat az egyik srác mondta hogy ő egyáltalán nem ivott még alkoholt, pedig már 18 éves, a többiek meg szinte meghültek. Érdekes mert pl még egy dohányostól sem kaptam meg még azt hogy szívjak már egy cigit, gyújtsak már rá. Akkor az alkohollal miért van ez így? Egyébként az engem nem zavar, ha valaki szereti az alkoholt, hidegen hagy. Én max alkoholmenteset iszok, ízesítettet azt is csak az ízéért.

20/F vagyok

2024. júl. 29. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Velem a cigivel volt ugyanez a szitu.
2024. júl. 29. 16:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Én ezt csak egy-két embernél tapasztaltam, ezt a kínálgatást.
2024. júl. 29. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Magyarok vagyunk: eledeink is így éltek.
2024. júl. 29. 17:30
 4/6 A kérdező kommentje:
De miért kell másra erőltetni?
2024. júl. 29. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Sokan szinte sértésnek veszik, ha valaki ilyenkor nemet mond egy italra, vagy bármilyen kínált dologra, vagy épp úgy vannak vele, hogy csak szerénykedik, nem mer igent mondani az illető, és kell neki a bátorítás.
2024. júl. 29. 18:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha falun nemet mondasz a kaja előtti felesre már mehetsz is haza.

Na a hatalmas poént félre téve…

Mi már 16 évesen vedeltünk haverokkal, bulik, csak úgy stb..

Aki nem ivott annó az olyan különc volt. Élveztük is a részegséget. Van aki benne maradt van aki nem.

A magyar valóságot könnyebb illuminált állapotban átvészelni mint józanul…

2024. júl. 29. 19:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!