Csak az lehet mentálisan egészséges akinek mindig voltak barátai, kapcsolatai?
Főleg, hogyha anyagilag jól van, és mentálisan rosszabbul, akkor tud fizetni magánszakembert, hogy érdemben javítson az állapotán, mert nem tudom milyen a tb-támogatott ellátás, ha jól tudom tömve van a rendszer és (ott se) jut elég idő az emberre.
Szerintem határozottan igaz.
Az meg rém hülye érvelés, hogy mentálisan rossz állapotban levő embereknek is vannak barátaik. A kérdés nem úgy lett feltéve, hogy "Csakis az egészséges embereknek vannak-e barátaik?" Ugyanígy: kijelenthetjük, hogy ha az embernek nem működik a veséje, akkor beteg, de ebből nem következik, hogy akinek működik a veséje, az biztosan egészséges.
Az emberi kapcsolatok minősége az egyik fokmérője az egyén mentális állapotának. Aki nem képes kapcsolatokat kialakítani és fenntartani, annak biztosan van valami problémája, a magány és elszigeteltség pedig visszahat az egészre.
Igaz, 16 os, amit mondasz, de ha olyan környezetben vagy peldaul emigrálsz másik országba, ahol az emberek zárkózottak, félnek az idegentől es sose fogadják el igazán, nem barátkoznak vele, távolságot tartanak vele mint pl a svédek, akkor miért árulkodik ez az oda bevándorolt egyén mentális állapotáról?
Mondjuk ott él valaki 10 évet és svéd barátja egy sincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!