Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire elfogadott, ha egy...

Mennyire elfogadott, ha egy anyuka dark techno bulira jár néha-néha?

Figyelt kérdés
10 hónapos babám mellől úgy érzem muszáj kicsit kiszakadni és kiereszteni a fáradt gőzt.

2024. jún. 23. 23:49
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem semmi probléma nincs ezzel. Csak azért, mert anyuka lettél (ami roppant stresszes) nem szűntél meg embernek is lenni. Amíg van egy megbízható ember, aki vigyáz a babára, addig menj csak és másra is.
2024. jún. 23. 23:53
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Mi vállalkozók vagyunk a haverjaimmal.De mi is járunk techno buliba.

Kicsit jól állunk anyagilag sokszor csinálunk hosszúhétvégét Berlin Varsó vagy holland techno klubbokba.

Érdekes de rengeteg magyarral szoktunk kinn találkozni sokan szintén kijárnak csak bulizni mint mi.

2024. jún. 23. 23:57
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Ebben a kérdésben csak a családod véleménye számít, ha pl a férjed elfogadja, akkor semmi probléma.
2024. jún. 24. 06:02
 4/10 anonim ***** válasza:
59%

Semennyire. En ha 1 évben egyszer elmentem bulizni a saját anyám is azt terjeszti hogy alkoholista vagyok meg k.

365 napbol 1 szer mentem el!

2024. jún. 24. 06:40
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Ezt kulon irtam a gyk-n is hogy amikor szulő az ember dr bàrmit is kikapcsolodni mer egybol ráugrik mindenki. Sztem ne nagyon hireszteld pl más anyáknak se a babamama foglalkozasokon vagy bármi.
2024. jún. 24. 06:41
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
A legkirályabb anyuka vagy 😁 Hajrá!
2024. jún. 24. 07:51
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
Normálisak elfogadják. Az ősanyák meg úgyis belédkötnek, bármit csinálsz, nyilván szerintük egy percre sem szabad ott hagynod a gyereket. Ne foglalkozz velük, rosszindulatú, besavanyodott emberek, nincs életük és irigykednek, ha neked van. Az, hogy elmész néha szórakozni, attól még nem leszel rossz szülő. Érdekes, az apákon nem akadnak fent soha, hogy tejfakasztó bulitól kezdve minden ilyenen részt vehetnek, de a nő nem mozdulhat el egy estére a gyerek mellől, mert máris szaranyázzák.
2024. jún. 24. 08:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy, hogy dark techno buliról van szó, vagy wellness hétvégéről, a lényeg, hogy a gyerek az anyja nélkül marad, és az meg az egyedi körülményektől függ, hogy hogy oldható meg mégis. És van aki elfogadja, van aki meg megszólja. Én kb. úgy gondolom, hogy a mai világban nagyjából a fele elfogadná fele meg megszólna.
2024. jún. 25. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos nem elfogadott, de szerintem sincs vele baj, sőt ha azt érzed erre van szükséged akkor csináld, és jobban fog esni utána neked is a gyerekeddel foglalkozni ha feltöltődtél
2024. jún. 25. 21:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Ám legyen.
2024. jún. 27. 18:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!