Melyik a Top Legidegesítőbb bevásárlós karaktered ?
Egyszer a helyi kisboltban ért az a megtiszteltetés, hogy egy nő állt előttem a sorban, elkezdték lehúzni a cuccait, ő pedig 4-5x visszaszaladt még valamiért, amiért megállt a sor, a boltos türelmesen várakozott, majd mikor egy terméket nem talált a nő, otthagyta a kasszát és elindult vele keresgélni.
Ilyennel azóta se találkoztam, általánosságban azok idegesítenek nagyon, akik a sorban a fenekembe tolják a kocsijukat.
A pofátlanul tolakodó. Akár szándékosan csinálja, akár figyelmetlenségből.
15-en állunk a felvágottas pultnál szépen sorban egymás után, ő meg jön szemből, az ellenkező irányból, észre sem veszi a hosszú kígyózó sort (vagy direkt nem akarja észrevenni) és szépen beáll a sor elejére és már kéri is magának amit szeretne. Ja, az hogy 15-en szépen türelmesen várakoztak előtte, az őt egyáltalán nem zavarja. Van amikor a pultos kiszolgáló eladó nem akar vitatkozni vele, ő is látja hogy betolakodott mindenki elé, de nem szól rá csak vág egy fintorgó képet, akkor még idegesítő is, hogy nem szólnak rá, kiszolgálják szépen. Ilyenkor mondom magamban, hogy pofátlanoknak áll a világ. De van amikor vagy a pultos, vagy a sorban várakozók ráförmednek, hogy vegye már észre magát és oda lehet fáradni szépen a sor végére.
Vagy ugyanez a tolakodás a kasszánál, amikor halál természetességgel mindenki elé szépen nyugodtan beparkol, mintha észre sem vette volna, hogy hol a sor vége.
Meg az is jó, amelyik lerámolja előtted/előled az egész polcot. Látja, hogy te is ugyanannál a polcnál állsz, te is ugyanabból szeretnél vásárolni, de leveszi előled mind a 12 kakaóscsigát, vagy mind a 24 doboz sört, meg nem kérdezné, hogy esetleg kérsz-e belőle, hagyjon-e belőle akár csak egyetlen darabot is. És még örül is, kiül az elégedettség öntelt vigyora is az arcára, hogy "de f.szagyerek vagyok, mindet megszereztem, ezaz!".
Ez a két típus a kedvencem, meg amelyik majd' fellök, de azt se mondaná, hogy bocs, te idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!