Ha valaki nehezen nyílik meg, vagy valamilyen mentális problémái vannak, akkor az adott egyén környezetének illene, "kötelessége" lenne segíteni neki?
Ha látják hogy nehezen barátkozik, nehéz társaságban lennie és észreveszik, vagy van hogy egy ilyet észre sem vesznek?
Vagy inkább oldja meg saját maga?
"Kivétel a tanárok, ők megszokták kérdezni hogy vagyok"
Lol
?
Én mindig beszélgettem a visszahúzódó osztálytársaimmal is. Én mindenkiben meglátom amúgy a jót, ilyen vagyok.
Kár, hogy egyáltalán nem kezdeményezel soha beszélgetést.
A fiamnak a padtársa ilyen, mint te. Mindig csendben van, nem megy oda senkihez. A fiam sokszor beszélget vele, de csak egy-egy szó a válasz, így a természetes, hogy másokkal kezdett barátkozni, pedig a gyerekem szeptemberben volt új ebben az iskolában. Amúgy nyolcadikosok. Azért írom le, hogy a másik oldal nézőpontját is lásd. Ha nem érdeklődsz, közömbös vagy, akkor azt látják, hogy téged nem érdekel, hogy mi van velük.
Érdemes lenne pszichológushoz járnod, hogy egy kicsit erősödjön az önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!