A környezetetekben milyen az egészséges emberek aránya? Mentálisan.
A közvetlen környezetemben alapvetően jó.
De a rokonságban csapnivaló és egyre rosszabb.
Van 1-2 egyén, aki ha úgy tartja kedve veri a zasszonyt, a zasszony meg azt se tudja merre meneküljön, elköltözik, rá 2 hónapra kibékülnek. Szadista hajlamaik vannak.
Hogy nekem milyen, az változó. Néha hányingerem van az emberektől, olyanokat tesznek, néha meg szívesen megyek társaságba, jól elvagyok.
Szinte 100% normális, aki nem, az se nagyon durván nemnormális, csak kicsit más, bőven együtt lehet vele élni.
Bár igaz, nekem nagyon jó a környezetem.
Viszont a saját környezetét minden ember megválaszthatja.
Az utóbbi időben kezdtem megválogatni igazán a körülöttem lévő embereket, illetve akadtak olyanok is, akikkel elhalt a barátság, és most már sokkal jobb emberek maradtak az életemben.
Az egyik szülőm rokonaival nem tartjuk a kapcsolatot, ők eléggé problémásak voltak, a másik ággal viszont sokszor találkozunk, beszélgetünk, programokat szervezünk. Közülük egy valaki van, aki... hát, eléggé érdekes eset (érzelmi manipuláció, kéretlen véleménynyilvánítás, férjéből -elnézést a kifejezésért- papucsot csinált, kritikát nem viseli túl jól). Illetve egyik szülőmön néha elég sok nárcisztikus vonást tudok felfedezni.
Ami pedig engem illet; az érzelmi intelligenciám szerintem rendben van, az önbizalmam viszont nincsen teljesen a helyén. Magyarán nincs túl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!