Férfi 40 felett aki egészséges, izmos, ápolt, inkább visszatetsző ugye?
Oké,te is csak egy kicsit vagy komplexusos.
Vagy te vagy az izmos pali,de vmiklyen retardácio miatt mégsem tudsz becsajozni és beilleszkedni a társadalomba,vagy te vagy a sörpocakos és irigy vagy az izmos kortársaidra.
Kérdésedre a válasz pedig:nem hinném, hogy így lenne.Ha te így látod akkor a hiba a jelfogódban van
.
Az biztos, hogy egy olyan éretlen, tájékozatlan társadalomban, mint a magyar, sokan nem tudnak mit kezdeni vele.
Ugye itt gyakorlatilag nincs igazán vonzó jó alakú nő 30 felett, a férfi meg természetesen 100 kg.
Ha te izmos vagy, akkor nyilván nem végzel igazi munkát, hiszen ráérsz edzeni, és természetesen szteroidokat szedsz.
Viszont az szintén sportoló, értelmesebb emberek elismerik a teljesítményed, hiszen tudják, mennyi munka és kitartás kell hozzá.
Rövid válasz: nem.
Ez egy nyakatekert módszer arra, hogy megdicsérjünk?
Oké, oké, de azért hasra esni nem fogok.
Most írjam én is azt, hogy az a megszokott 40-es női külső, hogy kissé molett, egészségügyi problémák, rövidre nyírt haj és belassulás és én mekkora király vagyok már, amiért egészséges, sportos, ápolt és dinamikus vagyok? Írhatnám, de egyfelől a 40'es nőkre vonatkozó alapállítás nem igaz, másfelől meg nem azért kell ilyennek lenned/maradnod, hogy flexelj vele, hanem azért, mert így érzed jól magad.
# 4
konkrétan az mit jelent hogy jól tartja magát?
Ez nem igazán értem.
Úgy mondod, mintha az ápolt külső annyira ritka lenne a 40 feletti férfiaknál. 40 alatt is vannak elhízottak, ápolatlanok. Nem a kor a fő szempont. Van, aki már egészen fiatalon is ilyen.
Aki normális, az normális lesz akárhány évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!