Férfi 40 felett aki egészséges, izmos, ápolt, inkább visszatetsző ugye?
Igen ez igy van!
De a nőknek úgysem a külső számit,hanem a karizma és a materiális biztonság.
Egy 40 éves sörhasú,félkopasz bácsit közel nem fogja érdekelni a saját külseje,amig meg kap bármelyik fiatal női nemi szervet.
Ha van pénze,van arca...akkor lesz pn@.
Ez ezen múlik.
Persze.Egy 35 éves nő mindenféleképpen egy beteges,sörhasú,pocakos lepukkant 40 es férfira gerjed rá.
De jó beteg legyen,és nehogy egészséges,mert az nagyon kiábrándító!!
Van még valami hasonló oltári nagy sületlenség, amit meg szeretnél osztani velünk?
Igen! Pontosan ezért edzek, és vigyázok magamra 36 évesen, hogy majd pár év múlva visszatetsző legyek. De sajnos nem nagyon sikerül, valamiért inkább egyre több pozitív visszajelzést kapok :(((
A kérdés szerintem troll, nem is tudom, miért vesztegettem az időm a válaszra..
Hát persze. Pont ezt mondtam: csak a pozitív visszajelzésekért csinálom.
Jó voltál szövegértésből suliban?
26#Látszik hogy közöd se volt semmiféle sporthoz. Ami nem baj, csak ezért beszélsz hülyeségeket.
Komolyan vehető sporttevékenységet, kitartóan csinálni nem lehet csupán pozitív visszajelzések miatt végezni!
Persze vannak ezek a szezonális, 2,3 hónapig ügytlenkedő arcok,- "kigyúrom magam nyárra" , meg "kerek popsit csinálok 2 hónap alatt" - akik ezért mennek, de az ilyenekből semmi nem lesz,mivel nem magát a sportot szeretik, hanem a könnyen jövő eredmények és a vállveregetés reményében mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!