Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfi 40 felett aki egészséges...

Férfi 40 felett aki egészséges, izmos, ápolt, inkább visszatetsző ugye?

Figyelt kérdés
A társadalom ezt a jelenséget nem igazán tudja elhelyezni azon a belső koordinátarendszeren, mert nem megszokott, amit el tud helyezni az a megszokott 40-es férfi külső, sörpocak, toka, elhízás, betegeskedés.

2022. nov. 18. 08:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne visszatetsző? Inkább tetsző. Főleg úgy, hogy vlaóban, a többség nem feltétlen a jó kondiról és megjelenésről híres.
2022. nov. 18. 10:13
 12/29 anonim ***** válasza:
52%
Nem, az a visszatetsző, ha ettől azt hiszi hogy nem 40 éves és elkezd nála 15-20 évvel fiatalabb nőket hajtani.
2022. nov. 18. 12:28
 13/29 anonim ***** válasza:
43%

Én értem mire gondol a kérdező!

Sajnos sokan baromira elhanyagolják magukat.

Első lépcsőfok:Párkapcsolatban élés

Második lépcsőfok:Gyerekvállalás.

Elengedik magukat,elhíznak.Később sokaknál alkoholizmus.

Sajnos sokan őszintétlenek,ahelyett,hogy megmondanák nekik az igazat,hazudnak,pl közösségi oldalon "de szépek vagytok"

Sokan a sörhasat "tekintélynek"nevezik.

2022. nov. 18. 12:35
 14/29 A kérdező kommentje:

# 12

rád már hajtott ilyen kéjes perverz vénenber?

2022. nov. 18. 12:43
 15/29 anonim ***** válasza:
43%

"Nem, az a visszatetsző, ha ettől azt hiszi hogy nem 40 éves és elkezd nála 15-20 évvel fiatalabb nőket hajtani."

tudom, hogy nőként ezzel nehéz szembenézni, de míg egy nő (külsejét tekintve) kb. 22 évesen van a csúcson, addig egy férfi 35-40 évesen, és később ha igényes férfias, simán megkaphat fiatal nőket.

és sztem a legkevésbé sem fogja érdekelni, hogy az átlag elhízott lepukkant 30+os nőknek ez nem tetszik.

2022. nov. 18. 13:20
 16/29 Senior Séf ***** válasza:
Nem visszatetsző, csak ritka példány.
2022. nov. 19. 14:29
 17/29 anonim ***** válasza:
67%

Tudom, hogy nehéz elfogadnod, hogy hetero férfiként fingod sincs arról, hogy mennyire nincs igazad azzal kapcsolatban, hogy a férfiak mikor vannak a csúcson, de jobb lenne lenyelni a békát, hogy ne a való életben érjenek pofonok.

Ugyanúgy öregszetek. Ugyanúgy egyre szarabbul néztek ki 30 felett (ha adtok magatokra, ami nagyon nem jellemző, nem híztok el és rendszeresen sportoltok, ami szintén nagyon nem jellemző és ápoljátok a bőrötöket, ami szinte nem létező dolog a férfi társadalomban, akkor nagyon talán 40 éves korotokig ki tudjátok tolni a húszasok szemében is vonzó külsőt). De a többségetek 30 felé kuka a húszasok szemében. Egy pókhasú kopaszbarack, árok méretű ráncokkal a pofáján. Egy szánalmas pancser, aki 10 éve nem nézett tükörbe. Egy darab szar, aki különbnek hiszi magát a korabeli nőknél, pedig azok legalább illatosak.

Ha te lennék, kicsit elgondolkodnék magamon. Jópofa ez a királylányos egymást nyalás férfiként, de még mindig velünk akartok összejönni. Kurvára nem érdekel, hogy egymást mennyire tartjátok vonzónak. Nem vagytok azok. Ugyanakkok (30 alatt) van a fénykorotok a szemünkben, mint ahogy azt ti vagdossátok a nők felé (mintha számítana egy 20 évvel idősebb véleménye). Szívesen!

2022. nov. 19. 14:38
 18/29 anonim ***** válasza:
52%
És fölösleges abban reménykedni, hogy ti vagytok a ritka kivétel, aki 40 évesen is bomba. Annyi a Henry Cavill típusú férfi, mint a Shakira/Beyonce típusú nő. Igen, vannak emberek, akik 40 évesen is megkaphatnak egy elég széles réteget. Ezek az emberek fiatalon is ugyanolyan vonzóak voltak, ha nem jobban. Nem, nem fog kivirágzani az ocsmány pofád hirtelen 40 éves korodra, de ha előtte nem úgy néztél ki, mint a hányás és figyeltél arra, hogy ne amortizáld le magad, túlságosan nagy különbséget nem fogsz tapasztalni a kor előrehaladtával a sikerességedben. De nem, nincsenek csodák. Sajnálom, aki fiatalon ocsmány volt, csak ocsmányabb lesz, nincs semmiféle aranykor 35-40 évesen nektek sem. Koncentráljatok a jelenre, mert nincs mit várni.
2022. nov. 19. 14:41
 19/29 anonim ***** válasza:

17, nem én vagyok a korábbi hozzászóló, de nagyon vicces az erőlködésed. A legjobb: “30 felé kuka a húszasok szemében” 😂😂 Hát persze.😉

Ja, és a “korabeli nők legalább illatosak” - hát, ezzel jól leírtad őket..

2022. nov. 20. 18:47
 20/29 anonim ***** válasza:

19:

én vagyok a korábbi válaszoló, de szándékosan nem válaszoltam. aki ennyire frusztrált és fogalmatlan (buta), annak felesleges.

aztán majd itt fogja kérdezgetni, hogy "miért nézi a férjem a 18 éves lányokat az utcán" :D mikor ott van ő

tehát ugyanúgy öregednek a nők, köszönjük. és az a baj, hogy a magyar nők között rengeteg ilyen átlagos képességű ideggyenge, hisztis hárpia van, akik megrekednek egy tinilány szintjén.

2022. nov. 20. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!