Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha valaki nehezen nyílik meg,...

Ha valaki nehezen nyílik meg, vagy valamilyen mentális problémái vannak, akkor az adott egyén környezetének illene, "kötelessége" lenne segíteni neki?

Figyelt kérdés

Ha látják hogy nehezen barátkozik, nehéz társaságban lennie és észreveszik, vagy van hogy egy ilyet észre sem vesznek?

Vagy inkább oldja meg saját maga?

#visszahúzódás #csendes emberek #nehezen nyitni
jún. 4. 16:59
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Tehát hogy megpróbálnának nyitni feléje, kicsit barátkozni vele. Tudom ehhez két személy kell.
jún. 4. 16:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdemes kicsit szóba elegyedned vele. Talán ha megnyílik, a problémáját is elmondja egyszer.

Ha beszélgetsz vele, megtudod, milyen társaságban. Lehet, hogy akkor már nem is visszahúzódó.

jún. 4. 17:06
 3/17 A kérdező kommentje:
Én vagyok az adott személy. Iskolában figyelem meg hogy szintem mindenki levegőnek néz.
jún. 4. 17:10
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Senkinek sem kötelessége kezdeményezni, nem gondolatolvasó egyik iskolatársad sem, nem tudhatják, hogy te miért nem kezdeményezel náluk.
jún. 4. 17:10
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Keress más közösséget, ha az iskolában nem sikerül. Vagy akár ott is szakkört, pl sport vagy művészet.

Vannak erre szakosodott Fb csoportok is.

De írhatsz is.

2-es voltam.

jún. 4. 17:12
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem könyörgök senkinek sem, hogy beszéljen, ha akarja elmondja, ha nem akkor nem.
jún. 4. 17:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én egészséges vagyok, de én is full láthatatlan vagyok. Na erre köss gombot.
jún. 4. 18:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha levegőnek néznek, akkor kifejezetten szerencsés vagy!

Az iskolákban szinte mindig a csendes visszahúzódó egyéneket szokták bántalmazni, szekálni, bullying-olni.

jún. 4. 18:59
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

A magyarok teljesen civilizálatlanul állnak az ilyen problémához: általában kiközösítik az egyént.

Más, de civilizált nép foglalkozik az ilyen személyekkel, segítik a be-/visszaintegrálódását a társadalomba.

jún. 4. 19:35
 10/17 A kérdező kommentje:
Kivétel a tanárok, ők megszokták kérdezni hogy vagyok :)
jún. 4. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!