Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen magyar férfi nevek...

Milyen magyar férfi nevek vannak, amiket sokáig tart vagy nehéz kimondani és nem lehet becézni vagy rövidíteni?

Figyelt kérdés
Egyenlőre csak egy ilyen név jutott az eszembe: Aladár

2024. jún. 2. 06:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#10 Valóban, még leírnom sem sikerült.
2024. jún. 2. 08:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ajbars, Ambustán, Alattyán, Aszparucs, Balajtár, Batbaján, Berzenc, Bozdurgán, Dengizék, Divazul, Jangorta, Kocsobur
2024. jún. 2. 09:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Mordeháj, Polikárp, Anzelm, Tonuzóba, Dezmond, Lukréciusz, Manóhar, Ompoly, Vikram, Krizosztom, Melkisédek, Heliodor, Gerváz, Rápolt, Jukundusz, Adeodát
2024. jún. 2. 13:01
 14/20 anonim ***** válasza:
70%

5,

A párom munkatársát Huninak hívják. :)

2024. jún. 2. 16:07
 15/20 anonim ***** válasza:
56%

Lénárd, Ajtony.

(Bár hallottam már Lénárd nevű hapit Léninek szólítani.)

2024. jún. 2. 18:08
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is azokat a neveket szeretem, amiket nem lehet becézni. Most a kedvenc nevem a Hunor.
2024. jún. 3. 10:23
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem is a Lénárd jutott eszembe :D Mert a Léni és a Lénó - amikről hallottam - szerintem nagyon művi becenév hozzá, de más nem jut eszembe.

Gellért: nem nehéz kiejteni, de minden beceneve borzalmas szerintem, cserébe a Gellért így, teljes egészében a kedvenc férfi nevem.

Rájöttem, hogy nem nagyon tudok olyan férfi nevet, ami hosszú és nem becézhető, számomra a középhosszú/rövid nevek a becézhetetlenebbek, pl. Kornél (a Kori becenevet könyörgöm, ne számítsuk ide), Rómeó, Simon, Ábel, stb.

2024. jún. 3. 10:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Szilveszter
2024. jún. 3. 11:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nimród
2024. jún. 3. 11:56
 20/20 1112 ***** válasza:

Olyat tudok amelyik szép név, de nehéz szép becenevet találni, viszont hosszú

pl Konstantin-ennek a névnek eléggé nehéz becenevet találni-Konó pl talán(?) de az nem elég klassz,nekem nem_tetszik. xd

meg akár Koppány,Boldizsár,akár Ferenc-bár annak a Frenki lehet jó, esetleg Ferkó még menő,de felnőttnek nem áll annyira jól

esetleg Kristóf-Chris pl?,esetleg Ágoston-de annak Ágos az menő

Szilárd,Gellért neveket még nehéz lehet becézni,Szilárdot nem_kell,Gellértnek jó lehet Geri,Léri

Amúgy ezt meg csak gondoltam,ideírom,Lajosnak menő becenév a Lali. Szerintem felnőttnek is jól áll, van két ilyen nevű ismim.

Lány nevekből még az Augusztát nehezebb becézni, de nagyon akarom,akkor tudom úgy csűrni-csavarni,hogy Tina lesz belőle. :) Egyébként az Augusztina név, ami asszem, nemolyan rég került be az utónévtárba, az is tetszik, de a sima Auguszta kicsit jobban. :)

2024. jún. 5. 01:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!