Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem válaszol nekem a...

Miért nem válaszol nekem a volt szaktársnőm?

Figyelt kérdés

Tegnap történt egy olyan eset, hogy egy nagyon szép és kedves volt szaktársnőmmel találkoztam Pesten az utcán. Ő rám mosolygott, én köszöntem neki. Aztán arra gondoltam, hogy kicsit csajoznék, ha már így alakult, ezért ráírtam, hogy "szia, téged láttalak az utcán, jó emberre köszöntem rá?"... Semmi láttamozás nincs tegnap este óta, azóta többször zöld volt pedig.

A kapcsolatom nem volt vele szoros egyetemen, de volt néhány közös óránk, meg volt egy kiselőadás, amit együtt csináltunk. Szóval valamennyit beszéltünk azért. Egyetemen is mosolygós, kedves lány volt.

Viszont én azt nem értem, hogy miért van az, hogy az ilyen kedves lányok válaszra sem méltatnak facebook-on. Mert ezt én bunkóságnak érzem és egy ilyen kedves lánytól ez olyan összeférhetetlen és összeegyeztethetetlen. Ha rám mosolyog, akkor szimpatikus vagyok neki. Ha még nem is hajlandó arra, hogy csajozzak, randizzak vele, legalább beszélgethetnénk egy kicsit, nekem az is jól esne.

És ezt az utóbbi években nem először tapasztalom, hogy szép volt szaktársnőkre ráírok vagy még egyetemen ráírtam és egy idő után nem válaszolnak nekem. Még kérdésre sem. Egy másik kedves, szép lánynál is ez volt. Miért csinálják ezt? Egyrészt nekem se esik jól, másrészt nekik nem esik rosszul, hogy az egyébként kedves személyiségük ilyenkor bunkóra vált? Nem akarom elhinni, hogy nem rossz érzés nekik.

2024. máj. 30. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 A kérdező kommentje:
És ez a kérdés hogy miért nem? Én is ember vagyok haho itt vagyok... ember vagyok akinek szükségletei vannak. Barátra, szexre...
2024. máj. 30. 16:27
 62/80 anonim ***** válasza:
89%
Szánalmas, ahogy elvárod, hogy mindenki körülötted forogjon. Ezeknek a nőknek megvannak a maguk családjai, párjai, barátai, közösségeik. Veled ellentétben nem akaszkodnak olyanra, aki nem szeretne tőlük semmit.
2024. máj. 30. 16:33
 63/80 A kérdező kommentje:
Nem várom el. De lehetnének kedvesebbek. Ez a válaszra se méltatás nagyon megalázó.
2024. máj. 30. 16:49
 64/80 A kérdező kommentje:
Ez azért nagyon durva, hogy velem bunkók és még én vagyok ezért lecseszve. Ez csoda hogy akkor lelki beteg leszek, akik gyűlöli az embereket?
2024. máj. 30. 16:50
 65/80 A kérdező kommentje:
Nem akarom elhinni hogy valaki olyan elfoglalt legyen, hogy ne tudjon írni egy két kedves sort. Ez hazugság. Ilyen nincs.
2024. máj. 30. 16:51
 66/80 anonim ***** válasza:
89%
Talán nem kéne olyanokkal foglalkoznod, akik láthatóan nem kíváncsiak rád.
2024. máj. 30. 16:51
 67/80 anonim ***** válasza:
4%

Nagyon sajnálom, és 94-ben születtem, és hasonló tapasztalatokkal rendelkezem. Sokszor jártam úgy az elmúlt 10 évben, hogy egy korábban ismert szaktársnőnek írtam, s vagy semmi válasz, vagy egy idő után már nem írt.

Az esetek többségében az adott lánynak biztosan rég barátja van már.

2024. máj. 30. 16:55
 68/80 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon sokat hangoztatott közhej. De attól még bunkóság volt ez. Ha nem is érdeklek valakit, annyit írok, hogy igen én voltam, engem láttál. Ennyi lett volna. És mosoly és mosoly között is van különbség. Éreztem, hogy ő úgy mosolygott rám, mert kémiát, szimpátiát érzett kettőnk között.
2024. máj. 30. 16:56
 69/80 anonim ***** válasza:
57%

És lehet trükközni a láttammal. Szimplán arrébb tolja az értesítést, ha meglátja.

Ugyanakkor amennyire merevek egyes cégek, lehet, hogy tényleg annyi dolga van, hogy nem tudott még írni.

Ne add fel!

2024. máj. 30. 16:57
 70/80 anonim ***** válasza:
81%
Istenem, te még mindig azt hiszed, hogy bármi volt a mosoly mögött? Jobban is teszi, hogy nem ír neked, még abba is rögvest házasságot látnál.
2024. máj. 30. 17:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!