Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem válaszol nekem a...

Miért nem válaszol nekem a volt szaktársnőm?

Figyelt kérdés

Tegnap történt egy olyan eset, hogy egy nagyon szép és kedves volt szaktársnőmmel találkoztam Pesten az utcán. Ő rám mosolygott, én köszöntem neki. Aztán arra gondoltam, hogy kicsit csajoznék, ha már így alakult, ezért ráírtam, hogy "szia, téged láttalak az utcán, jó emberre köszöntem rá?"... Semmi láttamozás nincs tegnap este óta, azóta többször zöld volt pedig.

A kapcsolatom nem volt vele szoros egyetemen, de volt néhány közös óránk, meg volt egy kiselőadás, amit együtt csináltunk. Szóval valamennyit beszéltünk azért. Egyetemen is mosolygós, kedves lány volt.

Viszont én azt nem értem, hogy miért van az, hogy az ilyen kedves lányok válaszra sem méltatnak facebook-on. Mert ezt én bunkóságnak érzem és egy ilyen kedves lánytól ez olyan összeférhetetlen és összeegyeztethetetlen. Ha rám mosolyog, akkor szimpatikus vagyok neki. Ha még nem is hajlandó arra, hogy csajozzak, randizzak vele, legalább beszélgethetnénk egy kicsit, nekem az is jól esne.

És ezt az utóbbi években nem először tapasztalom, hogy szép volt szaktársnőkre ráírok vagy még egyetemen ráírtam és egy idő után nem válaszolnak nekem. Még kérdésre sem. Egy másik kedves, szép lánynál is ez volt. Miért csinálják ezt? Egyrészt nekem se esik jól, másrészt nekik nem esik rosszul, hogy az egyébként kedves személyiségük ilyenkor bunkóra vált? Nem akarom elhinni, hogy nem rossz érzés nekik.

2024. máj. 30. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudjuk.
2024. máj. 30. 10:19
 2/80 anonim ***** válasza:
98%
Csak azért, mert rád mosolygott, még nem feltétlenül vagy számára szimpatikus, egyszerűen megtisztelt egy kedves gesztussal, illetve nem, nem kéne beszélgetnie veled egy kicsit se, ha ő nem szeretne. A saját igényeidet nem kérheted számon olyanokon, akikhez semmi közöd sincs.
2024. máj. 30. 10:29
 3/80 A kérdező kommentje:

Hogyhogy nincs semmi közöm? A szaktársam volt. Nem volt szoros kapcsolatunk, de azért beszéltünk többször. 97-ben születtem az MSN, myvip, facebook és iwiw korában nőttem fel. Kamasz koromban még nem tapasztaltam ezt, hogyha írok valakinek nem válaszol, de mintha ez egyre gyakrabban lenne.

Tényleg ez lett a divat, ez lett a menő? Én se válaszoljak annak akinek nincs kedvem? És az nem bunkóság? Szerintem de. De ha tényleg velem is ezt csinálják, akkor én miért válaszoljak annak akivel nincs kedvem beszélni?

2024. máj. 30. 10:37
 4/80 anonim ***** válasza:
98%

Szaktársak voltatok, ne haragudj, de az semmi. Nekem is vannak jelenleg olyan szaktársaim, akikkel szerintem néhány szónál nem beszéltünk többet egymással, ez nem egy olyan közeli viszony, amire érdemes hivatkoznod.

Ha nem szeretnél valakivel beszélni, akkor ne válaszolj neki. Megteheted, a másik fél pedig majd úgy reagál, ahogy szeretne.

2024. máj. 30. 10:39
 5/80 A kérdező kommentje:
De én nem ehhez vagyok szokva. Kamaszkorban nem voltak ilyenek az ismerőseim. Nem értem miért változott ez meg. Nem tetszik. Amúgy meg én sokkal jobban elfogadnám, ha őszintén azt írná, hogy örültem, hogy láttalak, mint volt szaktárs, ezért is mosolyogtam, de egyébként ne haragudj de nem szeretnék beszélgetni veled. Én ezt nagyon tisztelném, mert szeretem az őszinteséget.
2024. máj. 30. 10:42
 6/80 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem túl nyálas és ragaszkodó vagy.Annyiszor kiemelted azt,hogy szép és kedves,inkább csúnya és bunkó lányokkal foglalkozz.

Nem kötelessége visszaírni.Sok problémától megkíméli magát.

2024. máj. 30. 10:42
 7/80 anonim ***** válasza:
97%
Attól, mert kedves valaki még tiszteli magát annyira, hogy nem beszélget olyanokkal, akikkel nem akar. És nem muszáj mindezt veled közölni sem, mivel ha nem ír, akkor egyértelmű.
2024. máj. 30. 10:46
 8/80 A kérdező kommentje:

De ez bunkóság. Ok, akkor innentől én se válaszolok, akinek nincs kedvem. Ez az új divat, bunkózni az emberekkel? Ez hasonló, mintha utcán kérdeznék valamit tőle és válaszra sem méltat. Ilyen emberekre szokták azt mondani, hogy tapló. És nem hiszem, hogy jó érzés lenne neki, ha ez elterjed róla, mert kedves lány.

Akkor miért mosolygott rám? Az a szimpátia jele. Ha valaki nem kedvel, akkor nem mosolyog rám, de ha egy nő egy férfira rá mosolyog az nekem elég egyértelműen azt jelzi, hogy tetszem neki. Nem csak kedvel, hanem tetszem is. Ha nem kedvel, akkor rám se néz utcán, pláne nem mosolyog. De rámnézett és mosolygott.

2024. máj. 30. 10:51
 9/80 anonim ***** válasza:
98%

A férfiak jelentős része képtelen elfogadni az elutasítást, és mivel csak szaktársak voltatok, nem ismer téged eléggé, hogy biztosan tudja, hogyan reagálnál.

A nem válasz is egy válasz, illetve nincs semmilyen kötelezettsége feléd.

2024. máj. 30. 10:52
 10/80 A kérdező kommentje:
Tiszteli magát? Te jó isten. Milyen áron tiszteli magát? Mások kárára? Úgy tiszteli magát, hogy bunkó lesz cserébe? És másokat megbánt? Megéri?
2024. máj. 30. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!