Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem válaszol nekem a...

Miért nem válaszol nekem a volt szaktársnőm?

Figyelt kérdés

Tegnap történt egy olyan eset, hogy egy nagyon szép és kedves volt szaktársnőmmel találkoztam Pesten az utcán. Ő rám mosolygott, én köszöntem neki. Aztán arra gondoltam, hogy kicsit csajoznék, ha már így alakult, ezért ráírtam, hogy "szia, téged láttalak az utcán, jó emberre köszöntem rá?"... Semmi láttamozás nincs tegnap este óta, azóta többször zöld volt pedig.

A kapcsolatom nem volt vele szoros egyetemen, de volt néhány közös óránk, meg volt egy kiselőadás, amit együtt csináltunk. Szóval valamennyit beszéltünk azért. Egyetemen is mosolygós, kedves lány volt.

Viszont én azt nem értem, hogy miért van az, hogy az ilyen kedves lányok válaszra sem méltatnak facebook-on. Mert ezt én bunkóságnak érzem és egy ilyen kedves lánytól ez olyan összeférhetetlen és összeegyeztethetetlen. Ha rám mosolyog, akkor szimpatikus vagyok neki. Ha még nem is hajlandó arra, hogy csajozzak, randizzak vele, legalább beszélgethetnénk egy kicsit, nekem az is jól esne.

És ezt az utóbbi években nem először tapasztalom, hogy szép volt szaktársnőkre ráírok vagy még egyetemen ráírtam és egy idő után nem válaszolnak nekem. Még kérdésre sem. Egy másik kedves, szép lánynál is ez volt. Miért csinálják ezt? Egyrészt nekem se esik jól, másrészt nekik nem esik rosszul, hogy az egyébként kedves személyiségük ilyenkor bunkóra vált? Nem akarom elhinni, hogy nem rossz érzés nekik.

2024. máj. 30. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 A kérdező kommentje:

De az nem természetes számomra, hogy valaki arra mosolyog, aki neki nem szimpatikus bármennyire szociális. Ez természetellenes, erőltetett mosoly.

De nem akarom elhinni, hogy ez a lány ezt csinálná, mert nála természetesen jön ez.

Pl láttam más szaktársamat is az utcán, aki szép nő, ő egyáltalán nem mosolygott rám, ez a lány meg igen. És mindig is kedveltem egyetemen is, hogy ilyen mosolygós.

Ja facebook-on már nem is lehet üzenetet váltani? Nekem annyi is elég lett volna.

2024. máj. 30. 12:10
 32/80 anonim ***** válasza:
96%
Engem is sokat bántottak gyerekként , én mégsem várom el, hogy beszélgessenek velem, mert úgy érzem, hogy az nekem jár. A szüleid szeretét figyelmét akarod megkapni másoktól, de ők nem a szüleid és nem tartoznak semmivel és ha ideág nem jutottál el a pszichológussal, akkor javaslom a válts, mert ezen már rég túl kellett volna jutnod.
2024. máj. 30. 12:13
 33/80 anonim ***** válasza:
96%

"De az nem természetes számomra, hogy valaki arra mosolyog, aki neki nem szimpatikus bármennyire szociális"

Neked nem természetes, de az emberek 90%-nak meg ösztönösen jön. Ez van. Leírtuk, hogy egy köszönés erejéig mi is rámosolyhunk másokra, szerintes hazudunk?

2024. máj. 30. 12:14
 34/80 anonim ***** válasza:
89%

"Ő rám mosolygott, én köszöntem neki. ... ezért ráírtam, hogy "szia, téged láttalak az utcán, jó emberre köszöntem rá?"

Ezt a 💩 csajozós "dumát" 😅 Majd egy idegenre mosolyog?

Amúgy én is kierőltetek néha 1-1 mosolyt, ha olyannal futok össze, akit rég láttam, de ennyi. Nem akar veled dumálni, fogadd el.

2024. máj. 30. 12:46
 35/80 anonim ***** válasza:
96%
Miért írogasson veled, ha nem szeretne? Miért szeretnéd másokra erőltetni a nemkívánt társaságodat?
2024. máj. 30. 12:48
 36/80 anonim ***** válasza:
96%

“ De az nem természetes számomra, hogy valaki arra mosolyog, aki neki nem szimpatikus bármennyire szociális.”

Rendben. A többségnek meg természetes.

2024. máj. 30. 13:09
 37/80 A kérdező kommentje:

Ha még el is fogadom, hogy nincs kedve beszélni velem, akkor is olyan gondolatokat ébreszt bennem, hogy a szép nők még annyiba se vesznek, hogy szóba álljanak velem. Egyébként meg nagyon megalázónak is érzem, ha írok valakinek és nem válaszol.

Egyszer mondta egy haverom, hogy nagyon alacsony az ingerküszöböm nők terén, hogyha attól, hogy rám mosolyog, azt hiszem, hogy tetszem neki. Pedig tényleg ezt érzem sajnos. Nem csoda, hogy alacsony, mert sose vagy nagyon ritkán kaptam pozitív dolgot nekem tetsző nőktől, ezért már egy mosoly is hatalmas dolog tud számomra lenne. Talán az se mindegy, hogy hogyan mosolyog. Valahogy ez a lány tegnap úgy érzem úgy mosolygott, mintha tényleg tetszenék neki és várja, hogy férfiként lépjek felé. Ez az amit éreztem benne.

Egyébként az a szöveg, amivel ráírtam nem csajozós duma, hanem beszélgetés kezdeményezése volt. Nem tudok csajozós dumákat tolni. Természetellenesnek tartom stb.

2024. máj. 30. 13:21
 38/80 anonim ***** válasza:
96%
A barátodnak igaza van; a legkisebb gesztusokba szimpátiát és vonzalmat vélsz felfedezni, holott szó sincs ilyesmiről. Saját magadnak hazudsz.
2024. máj. 30. 13:23
 39/80 anonim ***** válasza:
96%
Olyanalap dolgokat nem vagy képes felfogni. Nem tudtam, hogy egy ember ennyire ügyefogyott is lehet. Furcsa, hogy te tényleg felnőtt ember vagy. Max 4-5 évesen gondolkoznak így az emberek. Ja, és csakhogy tudd, jobb ha szakembert váltasz, mert láthatóan nem ér semmit a te helyzetedben.
2024. máj. 30. 14:01
 40/80 A kérdező kommentje:
Nem akarok váltani. Több pszichológusnál is voltam már, ez az eddigi legjobb, de mind hasonló. Kamaszkorom óta járok pszichológusokhoz.
2024. máj. 30. 14:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!