Van az a jelenség amikor egy csinos fiatal lányt megbámul egy vén trottyos meglehetősen igénytelen férfi. De nem ám csak odanéz,szép kényelmesen mustrálódik,nem zavartatja magát,lerí róla hogy feljogosítva érzi magát,hisz férfi,ő megteheti hogy pofátlanul vetkőztessen a szemeivel.Ilyenkor elkap egy ilyen undor érzés. Más is érez hasonlót mikor valaki a szintjén erősen túlmutató nőket pofátlanul megbámul? (És itt nyilván nem egy egyszerű odanézésről van szó, hogy "igen,ő csinos" és megy tovább)
Ilyet csak az vesz észre, aki hosszasan bámul másokat.
Aki fixen végigbàmuja, hogy egy pasi (legyen az vén trotty vagy bradpitt fiatal verzióban) megbàmul egy nőt, az egyértelmű, hogy ő maga is bàmulja, se nemcsak a nőt, hanem a pasit is. Nem visszás ez egy kicsit?
Bagoly monnya' verébnek esete..
máj. 22. 08:57
12/29 anonim válasza:
Ez így van, ahogy 11-es írja. Rengeteg nő van akit megbámulnak, aki tisztában van magával de a legkevésbé sem csinál belőle problémát. Attól, meg hogy bámul még nem kell összejönni vele.... De a poén kedvéért megkérdezheted hogy: Hogy van? Hogy érzi magát?
máj. 22. 09:02
13/29 anonim válasza:
Igen, undorító. Ez nem a bambulós nézés, hanem a gusztustalan fajta.
máj. 22. 09:04
14/29 anonim válasza:
#11 Hát nem tudom, nekem van perifériás látásom. Én ha előre nézek és valaki mellettem engem bámul, én azt észreveszem.
máj. 22. 09:06
15/29 anonim válasza:
#10 3-as vagyok. Persze, hogy számít a külső, de ha bepróbálkozik nálad egy számodra(!) nem vonzó férfi, akkor véleményem szerint nem megsértődni kell ilyenkor. Te honnan tudod, hogy nincs-e olyan férfi, akinek esetleg te nem vagy vonzó? Mert biztos lehetsz benne, hogy van olyan. Olyankor neked se esne jól valószínűleg, ha elhajtana téged mert "Mit képzelsz te földi halandó, hogy velem szóba mersz állni?!" Egy minimális tiszteletet meg lehet előlegezni szerintem mindenkinek (persze ha ő is megadja), aztán ha nem ért a szóból és nem lehet lerázni, na akkor 100%-ban megértem, hogy agresszív leszel vele szemben, de egyből agresszívan kezdeni szerintem modortalanság és az empátia hiányára utal szerintem.
16/29 anonim válasza:
És honnan veszed, hogy nem csak pl elbambult, és nem csak te képzeled bele hogy bárki is téged akarna figyelni?
17/29 anonim válasza:
Mégis miért állnék le vele beszélgetni? Inkább örülök, ha ő nem jön oda hozzám. Pont nem érdekel, hogy ki ő és hogy van.
máj. 22. 09:09
18/29 anonim válasza:
#16 Neeeeem olyan nincsen. Miért gondolkodnánk logikusan és miért vennénk számba több lehetőséget is, amikor lehet szapulni a férfiakat helyette?
máj. 22. 09:10
19/29 A kérdező kommentje:
15# csak valahogy a lenyeget nem akarod érteni...itt most nem a beprobalkozas a lényeg. Nem tudom nalatok mi szokás de itt Magyarországon bámulni BUNKÓSÁG. És az a zavaró hogy valaki feljogosítva érzi magát hogy a masikat pofátlanul bámulássza.
Amúgy érdekes hogy a nők értik miről beszelek,a férfiak neg probaljak bevédeni, megmagyarázni hogy miért nem gusztustalan az ilyen
máj. 22. 09:19
20/29 anonim válasza:
17-es! Ha nem érdekel, akkor ne is nézz rá, valóban sz.rd le akkor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!