Fiatalok! Ilyenkor péntek este kiültök egy kávézó teraszára beszélgetni vagy az esti buliba készültök?
Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 19:26
1/19 anonim válasza:
Nem, mégis kivel csináljam ezekwt? Nincsenek ilyen barátaim, akik meg vannak, azok pedig messze laknak, és jó ha évente 2-szer találkozunk
2/19 anonim válasza:
Nincsenek se barátaim, se barátnőm, nagyon bulizni se szeretek, a kommunikációs képességeim meg egyenlők a nullával, így teraszra se megyek. Itthon ülök, gyakorizok, tévézek stb. + próbálom túltenni magam egy reménytelen szerelmen
19/F
4/19 anonim válasza:
Kockulok a gép előtt inkább.. ennél jobb péntek esti programot nem is tudnék elképzelni.
5/19 anonim válasza:
Én szívesebben kiülnék az erkélyre borozgatni, pizzát enni, nevetni, dumálni bármiről, minthogy elmenjek valahova, de nincs erre megfelelő partner. Se igaz barátnők, se családtag, senki. 21/L
6/19 anonim válasza:
Miért csak két választék van? Én épp netflixezni készülök, aztán hajat mosok és alvás. Van olyan este mikor társaságban vagyok, nincs két egyforma péntek este.
7/19 anonim válasza:
Én inkább elmegyek egyet biciklizni a környéken.
23/f
8/19 anonim válasza:
Játszok a számítógépen, zabálok, kimegyek sportolni, holnap este buliba megyek, vasárnap meg fájós fejjel nézem a downhill ob-t. Ez a hétvégi programom. 18F
9/19 anonim válasza:
Ma este barátokkal kerti sütögetés, holnap fürdés a tavon
10/19 anonim válasza:
Gyakorit nyomkodom xD Itt senki nem akkor társasági ember, itthon unjuk magunkat, mellettünk a klímával/ventilátorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!