Más is undort érez ilyenkor?
3# egyrészt ajánlanám az utolsó mondatomat
Másrészt igen,képzeld el,kölcsönösen szemezni, megnézni egymást egy szintén vonzó fiatal férfivel valahogy sokkal jobb érzés, mint amikor Józsi bácsi vetkőztet a szemeivel.és ne hidd hogy AZT a nezest nem látják a nők...
Amúgy 3-asnak azért van valamennyi igaza. Én is voltam màr meggyanusítva hogy bàmulok mert a -4 diploptriàs szememmel pont úgy nézett ki hogy bàmulom az őrs vezér téren a hév platform màsik oldalàn lévő illetőt. Aztàn valójàban hosszú volt a nap, zenét hallgattam, bambultam és azt se tudtam hogy ott van.
Jó ez gondolom ritka eset. De ha nem aktívan pàsztàz a màsik csak bàmul kifele akkor szerintem meg lehethitelezni a jóindulatot.
Ellenkezőleg is volt velem hasonló szitu amikor én értettem félre valamit. Azt hittem hogy a metrón fotóz a sràc, és odamentem hogy mégis mit gondol. Ott tudtam meg hogy az apple-nek volt egy olyan zseniàlis ötlete hogy az iphone vaku felvillan ha üzenet érkezik. Én meg azt hittem fotózgat, és lassan ott tartottam hogy elveszem a telefont. Utàna kölcsönös bocsànatkérés volt.
7# sajnálom hogy igy jártál
Én az olyan szituációkról beszélek amikor egyértelmű a szándék (pl rendes követ a szemével a másik)
Még a 3#hoz hozzáfűzném, hogy sose fogom megérteni ezt a sértettséget,ami süt egyes ferdiakból,mikor arról van szó, hogy a nőnek is számít, hogy a férfi vonzó legyen. Nekünk is jó egy vonzó apolt jóképű pasi kozeledése mint egy jozsi bácsié.
A kérdésben is azért emeltem ki a kinézetet,mert az ilyen emberek valahogy saját magukat nem veszik észre hogy hogy néznek ki és sose lesz olyan nőjük mint akit így hátradőlve mustrálnak.Ez az én személyes sértettségem, hogy taszit mikor lesír undorito kinézetű férfiakon, hogy azt hiszik, hogy nekik is JÁR alájuk egy fiatal vonzó nő, és bele se gondolnak, hogy a másiknak ez milyen érzés lenne. Nem is foglalkoznak vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!