Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miről szoktak barátok , párok...

Miről szoktak barátok , párok egymással beszélgetni?

Figyelt kérdés

Van egy ismerösöm kettő 4 éve sülve főve együtt vannak azt mondják csak barátok ( nem az érdekel ) és még internetes játékba is együtt vannak 12 év korkülönbség van köztük a csaj javára ( 20-32 ) nem értem mit lehet annyit beszélni.

Meg vannak olyanok is akik együtt vannak beszelgetnek, de mit?

Magam részéről annyi ami kivaltja ezt a kérdést, hogy volt osztálytársammal ittunk kocsmába 8 órán keresztül beszéltünk aztán , bele 5 éve nem beszéltem. Tegnap megint találkoztunk 2 óra után nem volt téma mert múltkor kibeszéltünk mindent.

Mások is így vannak vagy csak én?

máj. 18. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ideális esetben van miről beszélni egy pár tagjainak.

mondjuk nekem is volt olyan palim, aki dugás után jobban jártunk ha csak simán hazament

máj. 18. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Baráttípustól illetve annak közeliségétől függ, hogy miről lehet vele mennyit beszélni. Ha nagyon jó barátok vagytok akkor korlátlanul tudtok beszélni bármiről. Akiknek ezen gondolkodnia kell ott bajok vannak, mert az valami felületes haver vagy barátnő lehet.
máj. 18. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az is számít, hogy mi/mik érdekelnek benneteket. Mennyit tudtok a világról, ami körbevesz. Mert ha csak tök általános témákról tudtok dumálni, akkor persze, hogy hamar kifogytok és nincs mit mondani a másiknak. Én olyan emberekkel tudok sokat beszélgetni, akik hasonló témákban jártasak, mint én. A szomszéd nénivel nem nagyon tudnék miről beszélni, mert semmi közös nincs bennünk. Ha olyan valaki akarsz lenni, aki mindenkivel el tud beszélgetni, akkor tanulj arról, ami őket érdekli.
máj. 18. 13:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap történnek velünk dolgok vagy tanulunk új információkat, ezeket beszéljük meg. Akármiről lehet beszélgetni.
máj. 18. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Függ attól, hogy a feleknek milyen a személyiségük, mennyire tudnak jól kommunikálni, mennyire van nagyobb beszélgetésre igényük, mennyire egyezik az ízlésük/mennyire vannak közös témáik, mennyire szívesen beszélgetnek a magánéletükről.

Nekem pl. van olyan barátnőm, akivel teljesen lazán lehet könyvekről, sorozatokról beszélni, mindig ajánlunk egymásnak valami újat, ahogy olyan is, akivel ilyenekről aligha lehet beszélni, mert egyik téma sem érdekli igazán.

Akkor olyan barátnőm is van, akivel részletesen ki lehet vesézni magánéleti dolgokat, ahogy olyan is, akivel kevésbé, nála elég sokszor csapongunk is a témák közt. De ez így van jól, mert nem vagyunk egyformák.

Párkapcsolatban pedig, ideális esetben, mindenről, mindenféléről lehet beszélni.

máj. 18. 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Barátok? Ne haragudj, nem ismerem ezt a szót :)
máj. 18. 21:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!