Hogyan lehet sértődés nélkül lemondani esküvői meghívást? (Elvárt 30+ ezer forint)
Az írásodból az jön le, hogy nem vagytok valami szoros kapcsolatban, szóval szerintem nem érdemes taktikázni. Vagy meg kell mondani őszintén, hogy nem szeretnél elmenni, vagy maximum ki kell találni valami kegyes hazugságot (pl lefoglalt nyaralás vagy egyéb elfoglaltság). Amit itt valaki írt, hogy utolsó pillanatban lemondani... Nálunk is mondták így le többen és konkrétan anyagi kárt okoztak ezzel. Senkivel nem tenném ezt.
Egyébként ez egy általánosított összeg, hogy a fogyasztást illik odaadni nászajándékba. Nem a menyasszony találta ki.
40 ezer lett volna a minimum kiderült.(nagyon sok hol fogyasztok én olyan értékben)
Ügyesen sikerült lemondani hogy egyházi részén jelen leszek de többre nem lesz időm, ez így oké nekem. Mivel ugye az semmibe se kerül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!