Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem rasszista Skinheadek...

Nem rasszista Skinheadek (Trad, Sharp, Rash stb) vagyunk még az országban néhányan?

Figyelt kérdés
A rasszista irányzaton kívül az összes többi Skinhead formációt ideértve (Trad, Sharp, Rash stb.). Magamon kívül nem igazán ismerek más stílusbelit, pedig szívesen ismerkednék, jó lenne a társaság. Oi!

máj. 4. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Csak a lényeg veszett igy el. Szerencsere! 👍🤫😉🤷‍♀️
máj. 4. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:
38%
Ha nem vagy rasszi, akkor már nem vagy szkini. Bocsesz.
máj. 4. 18:57
 3/6 A kérdező kommentje:
A rasszizmus nem feltétlenül része a Skinhead életformának/stílusnak. Eredetileg semmiképp sem, hiszen az első skinheadeknek zenélők között nem kevés néger raggae és ska előadó volt. Érdemes megnézni több korabeli (65'-70') képet, nem csak fehér skinek láthatóak.
máj. 4. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Kerdezo. Mit jelent a skinhead es kik ok valojaban es eredetileg? ;-)
máj. 5. 01:35
 5/6 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek igaza van, a skinhead eredetileg a munkásosztály egyajta mozgalomszerűsége volt, semmi köze a neonácikhoz. Sőt, kifejezetten progresszív a lapokra épül. A rasszista majmok csak kopizták az öltözködést. Amúgy a kérdésre nem tudom a választ, nem skin vagyok, hanem punk.
júl. 16. 21:23
 6/6 anonim válasza:
0%
Így elveszett a lényeg én is old skinhead vagyok vörös bakancs stb de attól a rasszistának kell lenni nem kell nácinak lenni de raszistának kell lenni
júl. 21. 17:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!