Az egyik ismerősőm miért számol be erről?
Figyelt kérdés
Sokszor mondja, hogy kakil, mikor kakil, mennyit kakil...
Van, hogy reszletesen elmezni, hogy milyen állagu milyen szagu meg ilyenek.
Szokott kepet is kuldeni róla valamikor
máj. 3. 11:01
11/13 Ghgj válasza:
Férfi környezetben dolgozom, napi téma a sz.rás, azt is tudom, hogy ki mikor tolja általában, még azt is, hogy melyiküknek kell hozzá kávé reggelente, illetve melyiküknek olyan a wc-je, ami "visszacsap" . Nyilván én nőként nem osztom meg ezeket velük, de jól szórakozok rajta. :D Az egyik barátnőmmel egy időben reggelente küldtünk szelfit a wc-ről, meg múltkor a férjem mesélte, hogy pont úgy "esett" egymásra két darab, hogy x-et formázott, de a lefotózását túlzásnak érezte volna. :D Nálam is itt van kb. a határ, ha képet küldene róla valaki, azt tuti kikérném magamnak.
12/13 anonim válasza:
Az “Így jártam anyátokkal” sorozatban volt ez, hogy olyan betűt vagy számot küldtek egymásnak SMS-ben, amilyen formájú a végtermék.
13/13 anonim válasza:
Ha az ismerősöd nő akkor szerintem izgi :) Én is szeretnék fotót kapni nők vegtermékükről !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!