Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az egyik ismerősőm miért...

Az egyik ismerősőm miért számol be erről?

Figyelt kérdés

Sokszor mondja, hogy kakil, mikor kakil, mennyit kakil...

Van, hogy reszletesen elmezni, hogy milyen állagu milyen szagu meg ilyenek.

Szokott kepet is kuldeni róla valamikor

máj. 3. 11:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem zargasd meg az ismerősödet. Küldj te is képet a kakidról. Mindig is vágytam egy ilyen ismerősre, akivel lehet ilyenekről beszélni...
máj. 3. 11:07
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
Úristen b+!
máj. 3. 11:12
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg te vagy valami kula fétises gyökér.
máj. 3. 11:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
lehet,hogy direkt sz0p@t. :) Poénból húzza az agyadat. :)Lehet,hogy te vagy az első,aki nem küldte el ezzel a témával a fenébe; és örül neki,mert szeret róla beszélni. :) Vagy lehet ,hogy titokban felmérést,kutatást végez, hogy megnézi, egyes embereknél mennyi a tűréshatár, mennyi az az idő/alkalomszám, amennyitől besokallsz :)
máj. 3. 11:19
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Biztosan kíváncsi a véleményedre. Becsüld meg.
máj. 3. 11:20
 6/13 anonim ***** válasza:
54%

Mit becsüljön rajta? Hogy elküldte a szarát?

Undorító!

máj. 3. 11:28
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Sztem kamu kérdés, és a kérdező csak vágyna ilyen barátra, mert nem hiszem el hogy nem szakította meg vele a kérdező a kapcsolatot ha zavarja, és szerinte is furcsa dolog.
máj. 3. 11:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Érdekesnek találtam 1*, hogy az ember mindenről beszél, de erről a témáról nem: mert talán szégyellni (hiába is az élete velejárója), vagy mert gusztustalan, stb.

Érdekes mondat hangzott itt el nemrég, hogy van, aki nem szokott a másiknak "Jóó étvágyat!" kívánni, mert olyat sem mondunk, hogy pl.: "Jó *rást!".

máj. 3. 15:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
#8-nek. Egyre elterjettebb Jó *rást kívánni! Szerintem ez normális. Rengeteg embernek az ürítés egy szeánsz, ahol nem zavarják. Én nagyon szeretek kakilni.
máj. 3. 15:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa az nem rush (ráss), hanem ku-val kezdődik,amiről #8és#9 írnak! :)
máj. 3. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!