Emberek a közösségi oldalon mikor elkezdenek 5-10 éve elhunyt családtagok ismerösök után sirni nagyon hiányzol és egyebek... az már beteges vagy csak figyelemre vágyik?
Mindenki azt tesz ki a saját idővonalára, amit akar. Nem kell mindenbe minden fölösleges dolgot belelátni.
Ennyi erővel minek megyünk ki minden évben november 1-jén a temetőbe emlékezni és gyertyát gyújtani Mindenszentekkor? Egyébként pedig Halottak napja november 2-án van.
"Ezekből kiindulva szerintem a többség inkább kirakat."
Szóval, ha téged átver két pasi pl., akkor ebből kiindulva minden férfi ilyen, és nem lehet bennük megbízni..🤦🤷👏 Gratulálok a téves felfogásodhoz.
Azt úgy hívják, hogy emberi érzések.
Lehet, hogy Te az egész világot utálod, vannak, akik legalább egy embert nem. A beteges az, hogy ennyire irritál, hogy nem tartja mindenki négy fal között az érzéseit.
Szerintem nagyobb figyelemre vágyás, amikor valami fekete/gyertyás képet tesznek ki semmi szöveggel. Megkérdezik sokan hogy mi történt, de baxnak nekik visszaírni.
Aki legalább kiírja hogy meghalt xy, vagy sokat gondol rá/hiányzik neki/ma van a halálának évfordulója, szülinapja, akármije az legalább értelmes kiírás.
Tudod miről van szó. Nem arra vágyik a posztoló, hogy priviben faggassák és rinyálhasson, hanem leírja mi a baja. Küldenek rá pár szomorú fejet és viszlát.
Van olyan is amikor felddob a facebook egy emléket neked, de tegyük fel a képen látható illető már elhunyt. Felelevenednek az emlékek, és megosztod.
Ilyet gyakran látok.
Az ember ilyen. Szereti kifejezni az érzéseit, gondolatait.
Ezért tesznek ki bármit Facebookra, ezért születnek gyakorin a kérdések és a válaszok.
Mondjuk szerintem pont a gyakori az, ahol az emberek figyelemre vágynak, érezni akarják, hogy léteznek. Csak mivel se a való életben, se a félig-meddig virtuális térben nem kíváncsi rájuk senki, ezért itt kötnek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!