Hogy reagáltok, amikor terhes nők utalgatni kezdenek vicceskedve/panaszkodva az állapotukról, olyan beszéd témáknál, amihez egyáltalán semmi köze a terhességnek, de valahogy mégis beleszövik?
6, nem feltétlen. Egy idő után már csak a szégyent érzed, mikor az a téma, hogy hogy milyen volt a focimeccs, mi volt a legutóbbi közéleti esemény, mi történt az xy búcsúbuliján, és akkor mindig ott az az egy nő, aki valahogy odakanyarintja, hogy pocaklakóval mi van. Mi a végére már csak összenéztünk a kollégákkal (fele-fele kb. a férfi-nő arány, többségnek van gyereke), hogy úúúristen, már megint, és időnként ezután kimentünk "cigizni", ahol megbeszéltük, hogy vajon mennyire lenne parasztság egy ilyen után annyit mondani, hogy figyelj, amúgy senkit sem érdekel?
Egyébként kb. annyival reagáltunk, hogy mintha meg sem hallottuk volna, azonnal folytattuk az előbbi beszélgetést, sosem vette észre magát az illető...
8, ez így van. Másik tipikus példa a vegán vagyok, ketozom, időszakos böjtöt csinálok - itt is vannak emberek, akik minden beszélgetésbe random beletűzdelik ezt, pedig rohadtul senkit nem érdekel. Rengeteg ilyen van, a babát várunk/gyerekem van is egy ilyen.
Tök jó, ha neked beválik az, hogy megmondod, hogy nem érdekel, és abba is hagyják, de én találkoztam olyan hardcore emberekkel, akiknek hiába mondod meg kedvesen, de tárgyilagosan, hogy leszarod, akkor is tolják tovább. Na erre volt részünkről ez a reakció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!