Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Máshol is sokat beszélnek az...

Máshol is sokat beszélnek az emberek a háborúról?

Figyelt kérdés

Szinte alig van a munkahelyen más témájuk, egymást túlkiabálva mondják, hogy hamarosan így megyünk a frontra, úgy megyünk a frontra mintha 100%-ig biztosak lennének benne, hogy itt is dúlni fog a háború.

Ha meg beül az ember valahova meginni egy sört, ott is ugyanígy:

Így a Putyin úgy a Putyin, a Zelenszkij micsoda kicsoda, meg a szankciók (és amit nem említettem)

Más is unja?

2024. márc. 13. 11:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
80%

#10: Értjük. Ezek szerint ha folyamatosan a háborúról beszélsz, akkor nem törhet ki nálunk. Rendben.

Jobb mindig erről beszélni és szorongani. Jogos.

Szerintem meg a nyolcas válaszoló semmi rosszat nem írt. Miért lenne ez struccpolitika mentalitás?

2024. márc. 13. 14:41
 12/30 anonim ***** válasza:
90%
Aki komolyan úgy gondolja, hogy a közeljövőben nálunk is várható háborús cselekmény, nos, ott valami nagyon félrement...
2024. márc. 13. 15:19
 13/30 anonim ***** válasza:
13%
11# Miért, talán jobb, ha az ember egy barlangban él és egyáltalán nem tájékozódik a hírekről?
2024. márc. 13. 15:21
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
#13: Nem azt mondtam, hogy élj barlangban. Én is tájékozódok, de újra kérdezem, miért kéne napi szinten a háborúról beszélni?
2024. márc. 13. 15:24
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de például mekkora a reális esélye, hogy a szomszédban (amúgy tisztes távolban) történő két (na jó, három) szereplős f.szméregetésbe majd bevonnak bennünket is? Ki tenné és miért? Vagy ki támadna meg bennünket és miért?
2024. márc. 13. 15:24
 16/30 anonim ***** válasza:
4%

15:19

Igazad van, végülis a szomszédban háború van. Keleten Oroszország, Kína és Észak Korea is fegyver és sereg fejlesztés alatt áll. Globális háború is keletkezhet, de nem számít, igazad van, nyilvánvalóan mindenki hülye aki beszél róla és aggódik emiatt.

2024. márc. 13. 15:25
 17/30 anonim ***** válasza:
93%
16-os nyilván kell látni a körülöttünk folyó eseményeket, de ha tényleg látod, akkor azt is megállapíthatod, hogy mondjuk Kína, Korea, vagy a ruszkik nem feltétlenül ránk fenik a fogukat...
2024. márc. 13. 15:28
 18/30 anonim ***** válasza:
16%
11-15# Ti ezen a bolygón éltek? Mintha nem lettek volna világháborúk a történelemben...
2024. márc. 13. 15:29
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt tudom írni, mint 4-es. Amikor kitört a háború Ukrajnában, akkor sokkal több szó volt róla, mi lesz ha....stb.

Az hogy a szomszédban zajlik, de ne is foglalkozzunk vele, írta itt valaki ironikusan, arról az a véleményem, hogy attól, hogy napi szinten stresszeljük magunkat, nem lesz jobb. Tapasztalat. Hónapokig minden nap néztem a neten a találgatásokat, neves szakértők agyalásait (mondhatni agymenéseit), annyi lett, hogy vérnyomásom az egekben, folyton zsizsegtem, a szívem felgyorsult, este is ezen agyaltam elalvás előtt...

Oké, tudjuk, hogy mi van, de muszáj ezért tönkretenni a mindennapokat?

(Amúgy nincs munkahelyem, szabadúszó vagyok, nem tudom, mostanában egy munkahely mennyire van átszőve ezzel a témával.)

2024. márc. 13. 16:11
 20/30 anonim ***** válasza:
76%
16,akkor aggódjál.
2024. márc. 13. 16:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!