Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Figyelemhiányos lennék?

Figyelemhiányos lennék?

Figyelt kérdés

Sokszor észreveszem magamon, hogyha olyan emberekkel vagyok akiket szeretek akkor akár tudatt alatt (én nem veszem észre) mindent megteszek hogy rám figyeljenek. Valahogy az évek alatt úgy érzem kialakult egy ilyen gondolat magamban, hogyha nem szórakoztatok valakit, vagy boldoggá teszem akkor egyből elhagy mivel nem adok hozzá semmit az életéhez. Úgy érzem soha senkinek nem voltam az első választása és az ilyen "favourite person"-je ezért ha esetleg nem rám figyel beszélgetés közben akkor az azt jelenti hogy el fog hagyni mivel már nem vagyok elég érdekes és nem tudok pluszt hozzáadni, és ezért néha túl messzire megyek hogy csak egy kicsike figyelmet is kapjak, hogy bizonyíthassam hogy én is "érek valamit". Sokszor úgy érzem hogy túl sok vagyok, de mégsem vagyok sosem elég.

Remélem érthetően elmagyaráztam amit gondoltam.

márc. 4. 22:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed,h nem figyel rad beszelgetes kozben? Ha random rairsz es epp csinal vmit,mondjuk foz vagy varr,attol meg figyel rad .
márc. 5. 01:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Személyes beszélgetésre értettem
márc. 5. 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!