Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mikor kezdenek megjelenni...

Mikor kezdenek megjelenni általában egy nőnél az öregedés jelei?

Figyelt kérdés
19-20 éves korban már ha mosolyogsz ott marad a száj két oldalán a mosolyránc kicsit?

2024. febr. 15. 08:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem az apró mosolyráncoktól tűnik valaki öregnek vagy idősebbnek, ezek akár egészen fiatal korban is megjelenhetnek, de attól még látszik, hogy ő fiatal. Ugyanígy van, akinek akár idős korában is alig van ránca, de azért látszik rajta, hogy idős. Az öregedés jelei elég összetettek: a fül és az orr folyamatosan nő, változik a csontok összetétele, a bőr alatti zsírszövet, sorvadnak az arcizmok is, ezért változnak az arc arányai, közelebb kerül a szemöldök is. A szemgolyó is öregszik, mattabb, fénytelenebb, véreresebb lesz, szűkül a szemrés. A bőr egyre fakóbb, szürkésebb, sárgásabb lesz, egyre több folttal, színbeli egyenetlenséggel, a száj is egyre keskenyebb, vértelenebb, az íny sorvadása miatt beesettebb lesz. Meg hasonlók. Vannak nagyon jó genetikájú emberek, akiknél ez a folyamat lassabb, nem jelenik meg náluk minden jel, és hatvanasan is vonzók, szépek, de ez a ritkább. Az öregedés egy megállíthatatlan folyamat, semmilyen plasztikai eljárással meg kezeléssel sem fog senki 70 évesen 18-nak kinézni, lásd mondjuk a hírességeket.
2024. febr. 15. 12:46
 22/27 anonim ***** válasza:
64%
31 vagyok. Ráncaim nincsenek, mosolyráncom sem, viszont a fejemen lehet látni, hogy nem vagyok huszonéves. Inkább olyan, mintha kicsit kezdene megereszkedni a bőröm. Szóval egyénenként változó. Fiatalabb ismerősömnek meg a homlokán van két nagy ránc.
2024. febr. 15. 13:09
 23/27 anonim ***** válasza:
24%

"Mint írtam engem most is 20-nak szoktak tippelni,"

>Akkor rád nem vonatkozott a kommentem. De utaltam is rá, hogy vannak kivételek, így feleslegesen akartál ki.

A kommunikációs tanárnőm mondta még annak idején, hogy akinek nem inge, ne vegye magára, akinek meg igen, az bújjon bele.

"Ami a válaszaitokban nem tetszik, az az, hogy úgy írjátok, mintha ti nem öregednétek."

>Mi is öregszünk, habár én fiatalos vagyok a koromhoz képest, így nekem aztán mindegy, hogy másik pasik öregszenek-e vagy sem.

Egyébként még a topik a nők öregedéséről szólt, így itt nem releváns a férfiak öregedése.

Ha feltesznek egy kérdést algebrai témakörben, akkor nem beszélhetek geometriáról, hiába fakad egy tőről mindkettő. Ugyanez a helyzet itt is.

2024. febr. 15. 13:25
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki máskor kezd látványosan öregedni.

De egy ideig lehet leplezni.

Amikor már több dolog is öregszik, akkor kezd el látszódni. Mikor még csak egy-két apróság jelenik meg, akkor azt még el lehet palástolni vagy valami más előnyös részt kihangsúlyozni. De ha már látszik a homlokon, szem körül, nyakon, hajon, testtartáson, testalkaton, mozgáson stb. szóval több helyen, akkor kezd látványos lenni.

2024. febr. 15. 14:30
 25/27 anonim ***** válasza:
86%
Amikor elveszíti a humorérzékét, és kezdik idegesíteni a fiatalok.
2024. febr. 16. 00:26
 26/27 anonim ***** válasza:
6%

"Persze megértem, hogy téged nőként érzékenyen érint az öregedés témája"

Ember, melyik nem az, akit 20 éves kora óta stresszelnek azzal, hogy ketyeg az óra, kell neki férj, gyerek, karrier, vigyázzon, mert lecserélik, stb, és melyik nem az, aki tagadja az idő múlását, örök fiatalnak hiszi magát, és mikor egy nap felkel, és az elmúlás ténye teljes súlyával rászakad, akkor kapuzárási pánikba esik?

2024. febr. 16. 04:00
 27/27 anonim ***** válasza:
2022 Augusztus 22.-én 14:53-kor
2024. febr. 16. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!