Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mikor kezdenek megjelenni...

Mikor kezdenek megjelenni általában egy nőnél az öregedés jelei?

Figyelt kérdés
19-20 éves korban már ha mosolyogsz ott marad a száj két oldalán a mosolyránc kicsit?

2024. febr. 15. 08:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
És a szem körüli apróbb vonalak (ránc)?
2024. febr. 15. 10:12
 12/27 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem nem a mosolyránc az öregedés jele. Nekem világ életemben volt olyan, mégsem vagyok öreges (igaz, én pasi vagyok).

Az öregedés (szerintem) akkor kezdődik, amikor a fiatalos arconásaikat elvesztik, és elkezdenek asszonyosodni. Tehát, amikor ránézel, már nem egy fiatal lányt, hanem egy meglett asszonyt látsz. Én úgy látom, hogy sajnos Magyarországon ez már a huszonéves koruk végén elkezdődik a legtöbb nőnél. Bár hozzáteszem, némelyiküknél ez a szolizás miatt van, ami ha jól tudom, öregíti a bőrt. Na meg a stressz is benne lehet.

2024. febr. 15. 10:23
 13/27 anonim ***** válasza:
*fiatalos arcvonásaikat
2024. febr. 15. 10:25
 14/27 anonim ***** válasza:
58%
#12 igen, a nők 28 évesen már múmiák, a férfiak meg 80 évesen is fiatal bikák. Ülj le, incel.
2024. febr. 15. 10:45
 15/27 anonim ***** válasza:
37%

14:

Nem a 12-es vagyok, de talán gyakorolni kéne a szövegértés, vagy gőzni egy újabb kávét a főnöknek.

Nem írt semmit a férfiakról, de azt se írta, hogy múmiák lennék 28 évesen a nők.

Az ilyen gyerekes válaszok helyett talán el kéne gondolkodni azon, hogy miért néz ki 35-nek egy átlagos 28 éves magyar nő, meg hogy miért van az, hogy az átlag 30-as nő arrogancián és löttyedtségen/ráncokon semmiben nem tud lehagyni egy 20 éves egyetemista lányt.

2024. febr. 15. 10:51
 16/27 anonim ***** válasza:
75%

A legtöbb nőn látszik, hogy mennyi idősnek érzi magát.

A ruházkodás, a gesztusok, a viselkedés, az összhang általában hű képet szolgáltat arról, hogy mennyi idősnek érzi magát a nő.

Vannak megmosolyogni való törekvések is - azoknál, akik teljesen elveszítik a realitásérzéküket, - de vannak akár 60. életévük környékén éldegélő nők is, akiket szívesen "megkergetnék" meztelenül, - mert annyira "nők tudtak maradni"!

2024. febr. 15. 10:54
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha 19-20 évesen ott marad egy vonal mosolygásnál, az még NEM ránc (az állandóan ott lenne).

Neked nagy valószínűséggel vízhiányos (dehidratált) a bőröd, jobban oda kellene figyelned az arcápolásra (sok-sok hidratálókrém, esetleg hyaluronsavas szérum, és FÉNYVÉDŐ). Ezért marad ott egy vonal, mint ahogy sokakkal megesik.

A kérdésre válaszolva: kb. 25 éves korig fejlődik a szervezetünk, de mai kutatások szerint valószínűleg még tovább (és ez egyre kitolódik).

De ennek a jelei sokakon csak 30 fölött látszanak, és nagyban függ az életmódtól és a genetikától.

De 19 évesen még bőven nem öregszik senki, ez elég beteg elgondolás, persze sokat hangoztatják azok, akik mindenfélét el akarnak adni a nőknek (szemránckrémtől plasztikai műtétekig bármit).

2024. febr. 15. 11:25
 18/27 anonim ***** válasza:
25%

Kedves 14-es válaszoló!

Hosszú évek óta vagyok jelen ezen az oldalon, több ezer kommentet írtam. Ismertem innen több embert is. Két párkapcsolatom is volt innen. A nézeteim változtak, és folyamatosan változnak. De úgy tűnik, van, ami itt nem változik. Ezek közül pedig az egyik az, hogy ha valaki kritikát fogalmaz meg a nőkkel kapcsolatban, az incel.

Súlyos tévedés. Nem értem, honnan veszitek ezt az eszméletlen nagy butaságot. Egyébként sem volt semmi inceles a válaszomat, tényeket közöltem, ami a magyar nők (többségre) igaz, de például a Távol-Keleti csajokra nem. Ez van. Persze megértem, hogy téged nőként érzékenyen érint az öregedés témája, de ettől én még válaszolhatok a feltett kérdésre a saját meggyőződésem szerint. Szép napot.

2024. febr. 15. 12:04
 19/27 anonim ***** válasza:
68%

#18 “Persze megértem, hogy téged nőként érzékenyen érint az öregedés témája”

Mint írtam engem most is 20-nak szoktak tippelni, a sok sportnak köszönhetően feszes vagyok, csinos, hosszú dús hajam van stb, engem aztán még jóideig nem érint az öregedés téma.

Ami a válaszaitokban nem tetszik, az az, hogy úgy írjátok, mintha ti nem öregednétek. Úgy kritizáljátok a nőket az öregedés miatt, mintha ti az idő előrehaladtával csak egyre feszesebbek, kockásabb hasúak és dúsabb hajúak lennétek. Pedig rohadtul nem. Kopaszodtok, ráncosodtok, elhíztok. Akkor mire fel beszéltek úgy a harmincas nőkről, mintha ti tökéletesek lennétek? Fel kéne szerelni a lakásba egy tükröt, jó reggelt.

2024. febr. 15. 12:16
 20/27 anonim ***** válasza:
14%

19:

15-ös vagyok.

Az baj, hogy megint elég nagy problémáid vannak a logikával és a szöveg értelmezésével.

Zagyválsz összevissza logikátlanul:

Az, hogy te jelenleg kevesebbnek nézel, az azt jelenti, hogy nem félhetsz az öregedéstől?:D

Esetleg gondolkodnál és utánaolvasnál a dolgoknak, tudnád, hogy nem véletlenül érinti jobban a nőket az öregedés.

Közvélemény-kutatások szerint a férfiaknak a 20 év körüli nők tetszenek a legjobban, míg a nők átlagban (!) 38 éves férfiak.

Offolhatsz, incelezhetsz, fejre is állhatsz, ez akkor sem fog megváltozni, a nők "piaci értéke" 26-28 éves kor után folyamatosan csökken, ergo lehetsz te baromi jó alakú 36 éves csinos nő, egy átlagos egyetemista lánnyal sem fogod felvenni a versenyt.

Tehát az egyik ok ez, a másik meg az, hogy ha nem tűnt volna fel, a kérdés nőkről szól. Te kezdted ez az óvodás kötekedést, hogy bezzeg a férfiak így meg úgy.

2024. febr. 15. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!