Öregedés egyértelmű jele ha egyetemista 18-22 éves emberek már magáznak?
Figyelt kérdés
Pl. egy 30 évesnek még sziával köszönnének de ha már magáznak akkor egyértelmű hogy külsőre már öreg vagy.2023. márc. 25. 13:09
4/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Engem sem mernek letegezni, mert az oktatójuk vagyok és számonkérem rajtuk. Amíg ez nem így volt, mert csak ott kutattam, addig tegeztek.
5/8 anonim válasza:
Nem, csak tudják az illemet. Idegeneket nem tegezünk életkortól függetlenül sem.
6/8 anonim válasza:
Tudják az illemet?😂😂 Na ne nevettesd ki magad ezzel a kijelentéssel..
Meg persze ha egy 22 éves egyetemista találkozik egy idegen 26 évessel akkor le kellene, hogy tegezze?..
Én simán letegezek bárkit aki fiatalos hiába 40+os… nem begyepesedett öregember vagyok aki a testvérét/anyját is magázza.. akinek nem tetszik majd szól érte.
7/8 anonim válasza:
Nem tudom. Ne vegye magára. Ön is volt fiatal.😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!