Hogyan lehetne több barátom egyetemistaként?
Eddig sem általános iskolában sem gimiben nem sikerült olyan baráti társaságba kerülnöm akikkel ez meg is maradt volna. Első éves hallgató vagyok és azt látom, hogy már megvan mindenkinek a kis társasága. Egy-két emberrel szoktam beszélgetni de sikerült kifognom azt aki csak aláíratni akar velem az előadásokon amikre nem jár be. Szomorú vagyok, hogy nincs kikkel megünnepelnem a szülinapomat vagy csak meginni egy kávét délután vagy segíteni egymásnak az egyetemi nehézségekben. Igyekszem rendes lenni másokkal de soha nem mélyült még el egy kapcsolatom sem. Még gólyatáborban is voltam ahol elbeszélgettem a csapattársaimmal de ők most kollégisták és teljesen másik csoportba kerültek és amikor próbálok nyitni feléjük nagyon furcsán viselkednek.
Tudom, hogy nem elég csak a párom de jelenleg csak ő van és teljesen elveszettnek érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!