Mikor kezdenek megjelenni általában egy nőnél az öregedés jelei?
Genetika és/vagy életmód. 33 leszek, nyugalmi állapotban nincsenek ráncaim, ha mosolygok se marad ott max pár pillanatig.
Az egyik legfontosabb a hidratálás, elég víz, arcápolás (illatmentes hidratáló), fényvédelem (télen is). Szoláriumban sosem voltam, napozni sem szoktam. Megfelelő étrend. Az alkohol meg dohányzás mellőzését is szokták mondani, mondjuk én mind a kettővel élek, de alapból jó a genetikám, szóval odafigyelés mellett ezeknek nincs nálam negatív hatása.
A mosolyránc az oké.
Vannak, akiken a mufurc arc rögzül, pl nálam. :)
Amíg mosolyogsz sokat, addig élsz rendben. :)
KV meg egyéb vízhajtókkal vigyázz, ráncosít.
Genetika függő leginkább, meg amit a többiek is mondtak.. dohányzás, túl sok napozás mindenféle védelem nélkül, fényvédő hiánya stb.
Tőlem a mai napig elkérik a dohányboltban a személyim, pedig 27 vagyok, és már anyuka is vagyok..
Nekem is a mosolyráncom látszódik csak mosolygás után pár pillanatig, “alaphelyzetben” nincs még ráncom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!