Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha valaki azt írja messengeren...

Ha valaki azt írja messengeren, hogy majd beszélünk most sajnos nem alkalmas neki és ez volt 2 napja és még mindig nem ír az azt jelenti hogy már nem akar beszélgetni?

Figyelt kérdés

febr. 14. 08:39
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Nagyon hiányzik az az illető olyan jókat beszélünk mindig videochatbe. Azt tudom róla nagyon zűrös sokfelé járkálós meloja van...
febr. 14. 08:41
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem merek én írni először újra.
febr. 14. 08:41
 3/14 A kérdező kommentje:
Csak vagyok és állandóan ra gondolok most hogy nem beszélünk olyan még fontosabbà vált.
febr. 14. 08:44
 4/14 A kérdező kommentje:
Mit csináljak ha nélküle meg öl az unalom?
febr. 14. 08:46
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Szerezz egy hobbit. Nélküle megszűnsz létezni, vagy mi van?
febr. 14. 08:47
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Le fog koptatni, így megy ez... Most csak 2 napja, hogy nem ír vissza neked, legközelebb majd 1 hét múlva ír vissza, utána 1 hónap múlva, majd hirtelen eltűnik, mint szürke szamár a ködben..
febr. 14. 08:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne tapadj rá mert akkor tuti nem fog keresni. Lehet igazat mond, de az is lehet, hogy nem. Ez van.
febr. 14. 09:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Van, akinél ez szimpla elterelés lenne, mert nem akar veled beszélni, és ez az egyszerűbb módja, hogy megoldja a helyzetet. Ugyanakkor az is meglehet, hogy tényleg elfelejtett jelentkezni, hiszen írtad is, milyen rohangálós munkája van.

Egy picit még én is várnék, mielőtt újra írnék neki ezzel kapcsolatban.

febr. 14. 10:17
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha vele is így kommunikálsz, mint itt, akkor lehet, hogy csak kifogás, nagyon pushy vagy.

De simán lehet az, hogy tényleg elfoglalt. Nem tudom egyébként milyen kapcsolat van köztetek, de egy haveri, néha csetelgetős kapcsolat azért nem olyan fontos, hogy azonnal ugorjon. Ha nem is konkrétan napi 24 órában elfoglalt, lehet abban a pár szabad órában, ami mostanában van neki nem veled szeretne beszélgetni, hanem lehet simán csak pihenni stb. Az még szerintem korrekt is, hogy majd akkor keres, amikor rád tud koncentrálni és nem nyűgösen, fáradtan, félig oda sem figyelve hívna.

febr. 14. 11:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Perpill nem akar, talán fáradt vagy besokalt tőled.
febr. 14. 15:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!