Ha valaki azt írja messengeren, hogy majd beszélünk most sajnos nem alkalmas neki és ez volt 2 napja és még mindig nem ír az azt jelenti hogy már nem akar beszélgetni?
Van, akinél ez szimpla elterelés lenne, mert nem akar veled beszélni, és ez az egyszerűbb módja, hogy megoldja a helyzetet. Ugyanakkor az is meglehet, hogy tényleg elfelejtett jelentkezni, hiszen írtad is, milyen rohangálós munkája van.
Egy picit még én is várnék, mielőtt újra írnék neki ezzel kapcsolatban.
Hát ha vele is így kommunikálsz, mint itt, akkor lehet, hogy csak kifogás, nagyon pushy vagy.
De simán lehet az, hogy tényleg elfoglalt. Nem tudom egyébként milyen kapcsolat van köztetek, de egy haveri, néha csetelgetős kapcsolat azért nem olyan fontos, hogy azonnal ugorjon. Ha nem is konkrétan napi 24 órában elfoglalt, lehet abban a pár szabad órában, ami mostanában van neki nem veled szeretne beszélgetni, hanem lehet simán csak pihenni stb. Az még szerintem korrekt is, hogy majd akkor keres, amikor rád tud koncentrálni és nem nyűgösen, fáradtan, félig oda sem figyelve hívna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!