Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha valaki azt írja messengeren...

Ha valaki azt írja messengeren, hogy majd beszélünk most sajnos nem alkalmas neki és ez volt 2 napja és még mindig nem ír az azt jelenti hogy már nem akar beszélgetni?

Figyelt kérdés

febr. 14. 08:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Várd ki, hogy írjon!
febr. 14. 15:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Te magad írod kérdező hogy nagyon jókat beszélgettek, szóval feltételezem ez kölcsönös. Azt is te magad írod hogy nagyon zűrös rohangászós munkája van. És két napja volt hogy eltünt. Szóval én azt tanácsolnám várj még pár napot, mert valószínű úgy el van havazva azt se tudja hol áll a feje, és nagyon nem ér rá videóchatelni meg semmire. Van amikor lekoptatás a majd beszélünk, de itt szerintem más a helyzet, szóval légy türelemmel. Ja és ahogy mások is mondják, véletlen se akaszkodj rá mert az visszafelé sűlhet el.
febr. 14. 17:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi például most zárjuk a tavalyi évet a munkahelyemen, már kb azt se tudom, merre állok arccal. Most nekem se lenne lélekerőm beszélgetni valakivel, mert már a második mondatnál elveszíteném a fonalat
febr. 14. 18:59
 14/14 MegaDaves450 válasza:

biztos elfoglalt nagy munka meg minden.

spammelj neki hogy irjon valamit!

márc. 5. 13:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!