Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Rosszul tettem, hogy a panaszk...

Rosszul tettem, hogy a panaszkönyvbe írtam?

Figyelt kérdés
Egy kellemetlen biztonsági őr, egy boltban rámszólt messziről, hogy a bevásárló szatyromat tegyem le (amit máshol vettem). Szóvá tettem a modorát "azt hiszi, hogy lopni jöttem" is mondtam. Egyébként csak beszaladtam egy kislány hajrafot venni, ami rögtön a pénztárnál van. Mindegy. Kifogásoltam a biztonsági őr hangnemét, mondta akkor is a stílusában, a munkáját végzi stb. Az értem, csak nem kellene utánnam kiabálni, miután én szóvá tettem, csak folytattam. Kértem a panaszkönyvet, leírtam a sérelmemet, aztán a biztonsági őr kérte az üzletvezetőt, hogy tiltsanak ki. Ezt is beleírtam a panaszkönyvbe. Bocs, hogy kicsit zavaros, de nagyon felbosszantottam magam. Ebből nekem lehet bajom?
2024. febr. 4. 15:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
45%

Feljelentést mire fel tenne?max békéltető testület jöhet szóba amikor a VÁSÁRLÓK könyvébe be ír valaki

De amúgy lássuk be a biztonsági őr a munkáját végezte, mivel távol volt azért szólt hangosabban ami neked rosszul esett ezt megértem

De neki honnan a ...ból kellene tudnia hogy te csak 1 tételt akarsz venni és nem lopni azért mert te azt mondod? Vannak szabályai a boltnak neki azokat kell figyelembe vennie ha nem azt teszi akkor nem végzi jól a dolgát

ergo elküldhetik de mivel neked nem tetszik a bolt szabályzata nem vagy hajlandó letenni a táskád inkább kéred a vásárlók könyvét ami miatt szintén kirughatják bár gondolom neked az sem számitana csak az hogy "hmm velem így ne beszélhet senki" de a következményektől meg félsz

És igen a #22 és jól írta hogy úgy probálod beállitani a storyt hogy csak neked adjon igazat hisz te a beteg gyerekeknek akartál örömöt okozni a hajráffal

#5neked külön gratulálok

2024. febr. 5. 01:24
 22/22 anonim ***** válasza:

Ha belépek egy üzletbe, és a biztonsági őr alapból tolvajnak néz és úgy is kezel, arrogánsan utasítgat az üzlet másik végéből, akkor kőkemény panaszt írok be a panaszkönyvbe.

Lefényképezem, amit írtam, beküldöm a cég központjába is.

A viztonsági őr nem fegyőr.

Az üzlet érdeke, hogy kulturált határozottsággal intézkedjen, úgy, hogy ne sértse, ne alázza, ezzel elriasztva a vásárlót.

Álljon a bejáratnál, kérdezzen rá, hogy van-e számla azokról, ami a betérő vásárlónál van.

A kérdezőnek igaza van!

2024. febr. 8. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!