Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Rosszul tettem, hogy a panaszk...

Rosszul tettem, hogy a panaszkönyvbe írtam?

Figyelt kérdés
Egy kellemetlen biztonsági őr, egy boltban rámszólt messziről, hogy a bevásárló szatyromat tegyem le (amit máshol vettem). Szóvá tettem a modorát "azt hiszi, hogy lopni jöttem" is mondtam. Egyébként csak beszaladtam egy kislány hajrafot venni, ami rögtön a pénztárnál van. Mindegy. Kifogásoltam a biztonsági őr hangnemét, mondta akkor is a stílusában, a munkáját végzi stb. Az értem, csak nem kellene utánnam kiabálni, miután én szóvá tettem, csak folytattam. Kértem a panaszkönyvet, leírtam a sérelmemet, aztán a biztonsági őr kérte az üzletvezetőt, hogy tiltsanak ki. Ezt is beleírtam a panaszkönyvbe. Bocs, hogy kicsit zavaros, de nagyon felbosszantottam magam. Ebből nekem lehet bajom?
2024. febr. 4. 15:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
67%

Hát már lett, nem?

Egyébként a panaszkönyv szerintem nem erre való...

Én szó nélkül kifordultam volna a boltból, ha nem akartam volna letenni a szatyromat.

2024. febr. 4. 15:58
 2/22 anonim ***** válasza:
30%

"Ebből nekem lehet bajom?"

Hát ciki lenne oda ezek után bemenni.

Szerintem nem érte meg.

2024. febr. 4. 15:59
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem is akartam körbenézni nagy szatyorral, mert egyből megtaláltam, ami miatt bementem. Ha normálisan mondta volna a biztonsági őr, nem a bolt végéből őrdítva, amivel lejárat más előtt, elengedtem volna az egészet. Mutattam, hogy máshol vettem, megvannak a blokkok. De a biztonsági őr akkor is lekezelő stílusban folytatta.
2024. febr. 4. 16:06
 4/22 anonim ***** válasza:
85%

Sz@rd le az egészet.

Sok bunkó van, ne cseszd fel magad ezen.

Tök mindegy, hogy beírtál a panaszkönyvbe, de nincs vele probléma.

Ennyi.

Nyugodtan menj oda máskor is, ha akarsz még ezek után, senkit nem fog érdekelni ez a kis balhé.

2024. febr. 4. 16:12
 5/22 anonim ***** válasza:
75%
Bajod? Milyen bajod? Miről beszélsz? Én már rúgattam ki biztonsági őrt a Spárból. Visszaírták, hogy "már nem dolgozik nálunk". Még élek.
2024. febr. 4. 16:13
 6/22 anonim ***** válasza:
25%

Ha az üzletvezető odamegy és ezt reklamálja az őr, akkor megnézeted az üzletvezetővel a biztonsági felvételeket, hogy milyen modorral szól... ezután nem állsz meg a panaszkönyvnél, hanem mész a fogyasztóvédelemhez.

Ez is lehet egy megoldás.

2024. febr. 4. 16:20
 7/22 A kérdező kommentje:

Engem feljelenthet a biztonsági őr, hogy kifogásoltam a munkavégzését? Szerinte nem volt jogos, szerintem meg igen. Eleve, ha a bejaratnál látom, akkor mutatom a taskám már akkor, hogy ezt máshol vettem, ott a blokk. Na de egyből megláttam a hajráfot, amit otthon a náthás kislányomnak igértem meg. 600 ft-os tétel, vicc az egész.

Jön a biztosítási őr, hogy tegyem le a táskámat. Mondom erre, hogy ezt nem kiabálni kellene, úgy nézek ki, mint aki lopni jött, eleve nem teszek le semmit a földre, nem higiénikus.

Szóval ő feljelenthet bosszúból, mert én panaszt tettem?

2024. febr. 4. 16:22
 8/22 anonim ***** válasza:
52%

Hol vannak a biztonsági felvételek?

Milyen jogalappal gondolod, hogy feljelentene? Ha feljelent, annak az apropóját bizonyítani is kellene, és ha nem tudja, akkor viszont az eljárás költségeit ő fizeti, azaz jelen esetben az őt alkalmazó cég. Tehát ha ezt nem tudja igazolni, könnyen lapátra is kerülhet.

2024. febr. 4. 16:25
 9/22 anonim ***** válasza:
86%
Ezt durván túlagyalod...
2024. febr. 4. 16:30
 10/22 anonim ***** válasza:
29%

Nem, nem jelenthet fel, nincs okod félni. Igen, a bizti őr buta volt, el kellett volna engedjen, ha megmutattad a blokkokat, hiába tűntél gyanúsnak neki.

Másik dolog, hogy bunkó vagy te is. Gondolom, hogy hogy kell szépen egy vitát lerendezni úgy, hogy jól gyere ki belőle, azt nem tanították meg neked sem.

Ezzel az "úgy nézek ki mint aki lopni jött" szöveggel meg hogy te nem teszel le semmit a földre mert nem higiénikis simán felkerülhetnél facebookra hogy röhögjünk egy jót rajtad. Főleg hogy utána kérted a panaszkönyvet is és jegyzőkönyvet írtál róla, hogy ki mit mondott. :D

Normális ember nem foglalkozik ilyen bugyuta dolgokkal, hanem elengedi magától és főleg nem írkálja ki gyakorira. A következő az asszonysutyorgó lesz facebookon?

2024. febr. 4. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!