Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 10-30 -40-50perc vàrakoztatase...

10-30 -40-50perc vàrakoztatasert lehet kérni panaszkönyvet? Bank

Figyelt kérdés

Elöször telefonon hivtam de "kérjük vàrjon a kezelö jelentkezéséig"plusz zene, 10 perc varakozas utan letettem a telot.

Bementem a bankba 6 ügyfélpultbol 3-ban dolgoznak csak, es 15 perce àllok.

Mindez összesen 25 perc

(Most nem az orvosi rendelökkel meg munkaügyikkel hasonlitanàm össze ha lehet a varakoztatasi idöt, hanem jo lenne tudni, hogy ennyi indokolja e hogy panaszkönyvet kèrhetek vagy nem?)

2019. okt. 28. 14:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem
2019. okt. 28. 14:19
 2/14 anonim ***** válasza:
57%
Jaj, te szegény
2019. okt. 28. 14:21
 3/14 anonim ***** válasza:
33%
Ez birkaország, itt az embereknek csak tűrni és tűrni szabad. :)
2019. okt. 28. 14:27
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Melyik bank volt ez? Biztos valami kis fos.
2019. okt. 28. 14:45
 5/14 A kérdező kommentje:

Eleve banki hiba miatt mentem be.nem engedett be a sajat jelszavammal masodjara.

Szoval beleptem azutan ki, fel ora mulva meg nem fogadta el a jelszavam.

Persze semmi elnezest vagy hasonlot nem kaptam "nem tudjuk mitöl lehetett"

Raiffeisen

2019. okt. 28. 14:57
 6/14 anonim ***** válasza:
30%

A telefoni várakoztatásra van szabály, azt hiszem max 5 perc lehet, de erről is előre tájékoztatnia kell az automatának az ügyfelet.

Ezzel kapcsolatban írhatsz a panaszkönyvbe, de hogy mi lesz az eredmény azt a Jóisten sem tudja.

2019. okt. 28. 15:05
 7/14 anonim ***** válasza:
47%
5. Ott már 10 éve is sokat kellett várni:D
2019. okt. 28. 15:17
 8/14 anonim ***** válasza:

25 perc? Hahaha...

Néhány éve egy nagyvárosi bankfiókban-másik banké, nem Rafi-időpontra mentem egy igazolás miatt. Sorszámot húzatott a fontoskodó biztonságiőr, majd leültem. 4 ügyintéző dolgozott egy több-tízezres város fiókjában, a kompetens embert elhívták,kerek egy órát! vártam, mire sorra kerültem. Volna! Mivel a főnökasszony annyit üzent a biztonságiőrrel,, hogy vissza kell jönnöm egy másik időpontra, mert zárnak. Ekkor elkapott a harciideg, és kifakadtam: miért várattak egy órán át, ha már fél órája tudni lehetett, hogy nem jutok sorra?! Majd azt mondtam, hogy szépen adják ki az igazolást, mert még van 5 perc a nyitvatartásból. Látták, hogy pipa vagyok, és nagyon kikórtak velem, így modoroskodva, kelletlenül ugyan, de megcsinálták az igazolást. 8 perc alatt.

Akkor megfogadtam magamban, hogy viszem a számlát, meg a nejemét is másik bankhoz, mert ezek közé be nem teszem a lábam. Aztán elköltöztünk, az itteni fiókban teljesen normális hozzáállást tapasztaltam.

2019. okt. 28. 18:09
 9/14 A kérdező kommentje:
Felhàborito hogy miket megengednek maguknak miközben a szönyeg alatt kellene csuszniuk mert a mi pénzünkböl élnek
2019. okt. 28. 18:31
 10/14 anonim ***** válasza:
66%
Mégis mit képzeltél, oda mész és azonnal mindenki hajbókolni fog neked és előreenged? Soha nem tudod kiszámítani, mennyit kell várni, van akinek 10 perc alatt el tudják intézni az ügyét, van akiéhez kell akár fél óra is. Jelszóügyben amúgy telefonon nem is foglalkoztak volna veled biztonsági okokból, hiába is hívtad őket.
2019. okt. 28. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!