10-30 -40-50perc vàrakoztatasert lehet kérni panaszkönyvet? Bank
Elöször telefonon hivtam de "kérjük vàrjon a kezelö jelentkezéséig"plusz zene, 10 perc varakozas utan letettem a telot.
Bementem a bankba 6 ügyfélpultbol 3-ban dolgoznak csak, es 15 perce àllok.
Mindez összesen 25 perc
(Most nem az orvosi rendelökkel meg munkaügyikkel hasonlitanàm össze ha lehet a varakoztatasi idöt, hanem jo lenne tudni, hogy ennyi indokolja e hogy panaszkönyvet kèrhetek vagy nem?)
Eleve banki hiba miatt mentem be.nem engedett be a sajat jelszavammal masodjara.
Szoval beleptem azutan ki, fel ora mulva meg nem fogadta el a jelszavam.
Persze semmi elnezest vagy hasonlot nem kaptam "nem tudjuk mitöl lehetett"
Raiffeisen
A telefoni várakoztatásra van szabály, azt hiszem max 5 perc lehet, de erről is előre tájékoztatnia kell az automatának az ügyfelet.
Ezzel kapcsolatban írhatsz a panaszkönyvbe, de hogy mi lesz az eredmény azt a Jóisten sem tudja.
25 perc? Hahaha...
Néhány éve egy nagyvárosi bankfiókban-másik banké, nem Rafi-időpontra mentem egy igazolás miatt. Sorszámot húzatott a fontoskodó biztonságiőr, majd leültem. 4 ügyintéző dolgozott egy több-tízezres város fiókjában, a kompetens embert elhívták,kerek egy órát! vártam, mire sorra kerültem. Volna! Mivel a főnökasszony annyit üzent a biztonságiőrrel,, hogy vissza kell jönnöm egy másik időpontra, mert zárnak. Ekkor elkapott a harciideg, és kifakadtam: miért várattak egy órán át, ha már fél órája tudni lehetett, hogy nem jutok sorra?! Majd azt mondtam, hogy szépen adják ki az igazolást, mert még van 5 perc a nyitvatartásból. Látták, hogy pipa vagyok, és nagyon kikórtak velem, így modoroskodva, kelletlenül ugyan, de megcsinálták az igazolást. 8 perc alatt.
Akkor megfogadtam magamban, hogy viszem a számlát, meg a nejemét is másik bankhoz, mert ezek közé be nem teszem a lábam. Aztán elköltöztünk, az itteni fiókban teljesen normális hozzáállást tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!