Menjek le a boltba mig alszik? Reggel este tejjel kel fekszik. Ma azert nem, mert szandekosan romlott tej volt a kisboltban. Kérjek panaszkönyvet?
A zacskos tejrol le volt mosva a szavi idő.
Amikor a boltban mondtam hogy megnézném, az elado hirtelen beszelgetesbe kezdett a gyerekekröl stb igy csak itthon vettem eszre hogy a nap le van mosva, de romlott is a tej de nagyon.
A gyerekenek pont nincs itthon semmi hasonlo,meleg vizzel aludt el....(2 éves)
vészesetre vettem, míg nem veszek normális tejet v tejitalt.
A reggelt el se tudom kepzelni mi lesz. És csak én vagyok itthon vele es senkinek nem tudok szolni hogy hozzon tejet kb most...az ejjel nappali 5 perc azaz 10 oda vissza...
reggel kelj fel előtte, készülj el. ha felkel, akkor tedd be a babakocsiba és spuri a tejért.
másik megoldás, hogy most becsöngetsz ahhoz a szomszédhoz akivel jóban vagy és megkéred, hogy menjen át 10 percre.
ha utóbbi nem, akkor marad az első, otthon nem hagynám
Csak megoldod egy éjszakát tej nélkül. Reggel meg lementek együtt a gyerekkel. Én nem hagynám otthon a gyerekemet egyedül még 10 percre sem. Ha bármi baja lesz még a gyámüggyel is gondod lehet. Vagy kérj meg valakit akiben megbízol, hogy legyen vele, vagy menjetek le holnap együtt.
Egyébként a panaszkönyv nem tudom miért olyan fontos ebben az esetben, ha panaszt szeretnél tenni, akkor kérd el ha nem akkor ne..
Marad az első.
Es szerinted panaszkonyvet kérjek vagy a csak reggel ott levő eladonak boruljak ki?
Reggel nem eszik itthon es bölcsibe viszem es nem akartam ehgyomorral.
Szoval reggel bolt tej aztan vissza haza melegites, aztán bölcsi, munka..
Jo lesz
Szerintem meleg teát irt a valaszolo.:)
Amugy panaszkonyv, nebih es tekozlo homar, vagy semmi.:) ha mar lud...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!