Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Menjek le a boltba mig alszik?...

Menjek le a boltba mig alszik? Reggel este tejjel kel fekszik. Ma azert nem, mert szandekosan romlott tej volt a kisboltban. Kérjek panaszkönyvet?

Figyelt kérdés

A zacskos tejrol le volt mosva a szavi idő.

Amikor a boltban mondtam hogy megnézném, az elado hirtelen beszelgetesbe kezdett a gyerekekröl stb igy csak itthon vettem eszre hogy a nap le van mosva, de romlott is a tej de nagyon.

A gyerekenek pont nincs itthon semmi hasonlo,meleg vizzel aludt el....(2 éves)

vészesetre vettem, míg nem veszek normális tejet v tejitalt.

A reggelt el se tudom kepzelni mi lesz. És csak én vagyok itthon vele es senkinek nem tudok szolni hogy hozzon tejet kb most...az ejjel nappali 5 perc azaz 10 oda vissza...

2016. máj. 11. 21:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
51%
Mit adtál neki, meleg vizet? Én teát adtam volna, vagy gyümölcslevet. És semmiképp nem hagyom otthon. Azt meg tényleg nem értem, mire gondolsz, hogy vész esetére vetted. Arra én pont tápszert, vagy tejitalt tartok itthon.
2016. máj. 12. 15:27
 22/23 anonim ***** válasza:
37%
Elég "régi" a kédés,de mekkora surmó anyuka,aki meleg vizet ad a gyereknek?!Az simán fosat!Nem mellesleg az is durva,hogy nincs "vésztartalék" egy 2 éves gyerek esetében...szánalmas.
2016. aug. 26. 01:43
 23/23 anonim ***** válasza:
33%
Nem értem, miért gondoljátok, hogy a meleg víz fosat, de ha meg volt benne áztatva némi tealevél, akkor már nem...
2016. aug. 26. 02:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!