Félek a zaklatóimtól, mit tegyek?
Régen zaklatott pár gyerek megvertek piszkáltak, hiába harcoltam, akkor is. Szóltam a tanároknak, itthon is semmi nem változott.
Már vége van, de itt vannak a városban és rettegek elmenni még a boltba is, attól félek, hogy találkozok velük és bántanak megint.
Volt olyan, hogy a városban mentem és megtaláltak, odajöttek, hogy verekedjünk, szétvernek.
Hogyan tudnék nyugalmat találni, a régi önmagam lenni? Persze, ha a barátaim ott vannak megvédenek, de akkor is ég a pofám, legszívesebben elsüllyednék olyan rossz érzés, főleg amikor utána kérdezik kik ezek.

Nyilván mindenhol érvényes, de egyébként ehhez végzés se kell, mert a zaklatás önmagában bűncselekmény és büntetendő. Elég ha feljelented őket a rendőrségen ha továbbra sem hagynak békén.
Amúgy meg ne menjél olyan helyre ahol ott vannak, buliba nem kötelező menni, otthon is lehet részegeskedni.

Ha úgy vagy vele, hogy félsz kimenni az utcára akkor kezd el tanulni balami önvédelmi sportot, hogy fizikai bántalmazás esetén meg tudd védeni magad. Amúgy próbáld meg ignorálni őket.
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!