Miért csinálja azt a legtöbb férfi hogy ha sikerül össze jönnie egy nővel akkor a nőt eltiltsa a facebooktól és egyéb közösségi oldalakról, közben a férfiak meg csajozgatnak ugyan azokon az oldalakon de még az exeiknek is jó pofiznak?
Figyelt kérdés
Ezek ennyire komplexusos barmok vagy mi a fene? Aztán lesnek mint hal a szatyorban amikor a nő meg félre k*rel az első krapekkal akivel szóba tud állni.jan. 21. 08:31
41/47 anonim válasza:
Kik, te nagyokos? Nő vagyok, ha nem zavar. Proliéknál lehet, hogy oké kiskorukent kezelni egy felnőtt nőt, de máshol nem igazán divat.
42/47 anonim válasza:
Aha te nő vagy 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Én meg jezuskrisztuska vagyok🤣🤣
Te szerencsecsomag...
44/47 anonim válasza:
Az vagy te is mivel te is tiltod a nődet minden közösségi oldalról már ha egyáltalán szóba áll veled egy is. De tuti hogy még szűz vagy..🤣🤣🤣
45/47 anonim válasza:
Igen kérdező! Nagyon jól látod! Nekem az összes barátnőm elvan tiltva ezektől az oldalaktól de még a barátaiktól is mert a legtöbb pasi tényleg ilyen sajnos. Pedig aki akar az félrelép akkor is ha a szoknyája mellett van a pasija. És igen mindegyik komplexusos mert kicsi a dákó és ez frusztrálja őket azért is hazudják 18centisnek a 11-13centis dákót. Mint ahogy a kérdésed alatti válaszokból is láthatod mennyire felháborodnak rajta de tudod akinek nem inge... Ez is bizonyítja hogy a legtöbb az ilyen tiltogatós agyhalott.
47/47 anonim válasza:
Engem csak az általánosítás zavar: "a legtöbb", mert ez biztosan nem így van.
Nekem sose jutott volna eszembe bármitől eltiltani páromat, mert ez olyan lenne, mintha valaki a másik szabadságát önkényesen korlátozná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!