Miért csinálja azt a legtöbb férfi hogy ha sikerül össze jönnie egy nővel akkor a nőt eltiltsa a facebooktól és egyéb közösségi oldalakról, közben a férfiak meg csajozgatnak ugyan azokon az oldalakon de még az exeiknek is jó pofiznak?
Hát lehet hogy nézőpont, vigasztald magad te is🤣🤣🤣
De egy biztos amikor rám ír egy hapsika hogy szeretne megismerni vagy kalandozni vagy csak egy alkalmi bac@st tőlem és látom hogy nője van vagy felesége azért gondolom az a valóság te nagyon okos, gondolom betalált téged ez a kérdés és most tűkön ülsz hogy vajon az asszonykádat (ha van) éppen kipakolja a nagy tiltásaid ellenére de megmondom neked ki pakolja az a pasi akivel a legtöbbet tud kontaktba kerülni rajtad kívül,mondjuk egy haverod aki jár hozzátok,vagy egy sógor🤣🤣🤣🤣 ennyit tudtam neked segíteni többet nem érdemelsz, ja és hidd el van vagy lesz másik közösségi fiókja hamis névvel és megoldja a többit. 🤣
"a legtöbb férfi"
. Általánosíts csak...
Komplexusod neked van.
"Sok ilyet látok sőt rengeteget. A pasi ír szia erre arra stb, nezem az adatlapját oszt asszonya van, friss közös fotók stb, nézem a nő adatlapját már hónapok/évek óta nem használja"
Ez beteges. Mármint amit Te csinálsz. Tényleg vadidegenek proflját nézegeted, és erről lamentálsz?
Elárulom, hogy a legtöbb felhasználónál azért nem látható aktívitás, mert korlátozzák, mit láthatnak idegenek. Aki tudatos, az így csinálja, ellenben van, aki sz*rik bele. Ez a különbség, nem az, hogy ki kit tilt el.
Nem hallottam még ilyen szituációról, hogy egy pár egyike letiltja a másikat a közösségi médiáról.
Ha egy férfi mégis ilyen, bár tényleg nem találkoztam még ilyennel, akkor valószínüleg úgy nőtt fel, hogy a környezetében ilyen rossz mintákat látott, és nincs igénye az önfejlesztésre, ez utóbbi miatt én butának nevezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!