Legénybúcsúhoz nem túl drága ötletek, helyszínek?
Sziasztok!
Öcsém esküvője idén áprilisban lesz megtartva. Egyelőre nem kért fel sem tanúnak, sem arra, h szervezzek neki legénybúcsút, de ha engem kérne fel az elkövetkezendő hetekben, szeretnék kész ötletekkel állni elé!
Probélma az, h én még sosem voltam legénybúcsún (maximum amerikai filmekben láttam milyen az olyan, de filmek nem a valódi életet mutatják mindig, ugye) és nem is nősültem meg. Most 40 vagyok, öcsém 30. Szereti az alkoholt, leginkább a whiskey-t és azt tudom, h lézerharc, gokart nem érdekli. Rajtam és rajta kívül 3, maximum 4 barátja elképzelhető, h csatlakozik, korosztályban 30 és 40 év közöttiek. Táncosnőt, vagy prostit nem szeretnék belekeverni a szórakozásba. Valami nem túl drága dologra gondoltam. Helyileg budapestiek vagyunk, de jó programért Magyarországon belül szívesen utazunk!
Várom az ötleteiteket, illetve szívesen olvasom tapsztalataitokat megtörtént legénybúcsúkkal kapcsolatban!
Szerencsére azt nem írtad le mit szeret, csak hogy mit nem, így amit nem zártál ki, az legyen.
De lehet táncos, prosti is, majd te dugod meg, nem ő és kész.
"Táncoslányt, prostit továbbra sem az eseményre."
Akkor eleve mi értelme az egésznek...?
Aki a táncoslány/prosti témát emlegeti még mindig, az vajon tud leírt szöveget értelmezni, vagy túl sok amcsi filmet néz???
Köszönöm #9, jó ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!