Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Legénybúcsúhoz nem túl drága...

Legénybúcsúhoz nem túl drága ötletek, helyszínek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Öcsém esküvője idén áprilisban lesz megtartva. Egyelőre nem kért fel sem tanúnak, sem arra, h szervezzek neki legénybúcsút, de ha engem kérne fel az elkövetkezendő hetekben, szeretnék kész ötletekkel állni elé!

Probélma az, h én még sosem voltam legénybúcsún (maximum amerikai filmekben láttam milyen az olyan, de filmek nem a valódi életet mutatják mindig, ugye) és nem is nősültem meg. Most 40 vagyok, öcsém 30. Szereti az alkoholt, leginkább a whiskey-t és azt tudom, h lézerharc, gokart nem érdekli. Rajtam és rajta kívül 3, maximum 4 barátja elképzelhető, h csatlakozik, korosztályban 30 és 40 év közöttiek. Táncosnőt, vagy prostit nem szeretnék belekeverni a szórakozásba. Valami nem túl drága dologra gondoltam. Helyileg budapestiek vagyunk, de jó programért Magyarországon belül szívesen utazunk!

Várom az ötleteiteket, illetve szívesen olvasom tapsztalataitokat megtörtént legénybúcsúkkal kapcsolatban!

jan. 7. 09:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Aki a táncoslány/prosti témát emlegeti még mindig, az vajon tud leírt szöveget értelmezni, vagy túl sok amcsi filmet néz???"

Honnan tudod, mi a magyar valóság és mi az amcsi film, ha saját bevallásod szerint még sosem voltál legénybúcsún?

jan. 9. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!