Miért csinálja azt a legtöbb férfi hogy ha sikerül össze jönnie egy nővel akkor a nőt eltiltsa a facebooktól és egyéb közösségi oldalakról, közben a férfiak meg csajozgatnak ugyan azokon az oldalakon de még az exeiknek is jó pofiznak?
Nyilván egy NORMÁLIS nő pont azért korlátozza a profilja láthatóságát (ami miatt nem láthatók az újabb posztok), illetve tesz publikussá csak olyan képeket, amelyen a partnerével, gyerekével stb. látható, hogy az olyan megkereséseket minimalizálja, amilyeneket Te kifogásolsz.
Ezt minimális intelligenciával is ki lehetne következtetni. Ehelyett Te rácuppansz minden perverzre, aztán pofára esel, hogy mindnek van barátnője, ezért körítesz egy narratívát a megfigyeléseid köré, amiből lejön, hogy minden férfi mekkora szemét.
Holott a 95% (agyrém, hogy már statisztikát is vezetsz erről de mindegy...) legfeljebb azokra onatkozik, akik rád írtak. De mint feljebb írtam, igazából azokra sem.
Ja, mostj ön, hogy én is ilyen vagyok. Lesz*rom.
Szerintem is szomorú hogy azt gondolod: ez az általános és "a legtöbb férfi" "így viselkedik".
Gondolom ennek ellenkezőjéről nem lehet meggyőzni.
Ezt meg kellene tudnod oldani valahogyan, mert bárkivel ismerkedsz, rávetítve előítéleteidet, a párkapcsolatot ez elronthatja.
Kérdező, ne erőlködj, felesleges saját magadnak valaszolgatni.
Egyébként honnan veszed, hogy itt minden válaszoló pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!