Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nincsenek barátaim, mit...

Nincsenek barátaim, mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
21 vagyok, es utoljara altalanosban voltak badatnoim, akikkel sulin kivul is taliztunk/beszeltunk. Azota sem gimiben, sem szakkepzesen nem sikerult baratokat szereznem, beilleszkednem. Az emberek erdeklodese kb egy het utan megszunik irantam. Nem tudok a felszinesnel melyebb kapcsolatot letesiteni. Nincs ra mintám. Van/volt valaki hasonlo helyzetben, akinek végül sikerült megoldani? A keress uj tarsasagot azert nem mukodik, mert minden uj tarsasagban ez tortent velem eddig. Bulizni sem hivnak soha. Vajon miert nem erdeklem a tarsaimat?

jan. 13. 21:53
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
En is tartok az államitól. 1x jártam pszichológushoz, az állami volt. Alapból bunkó volt, és kb a 4. talin egyszer csak kijelentette hogy ő nem hajlandó többet fogadni, vagy menjek pszichiátriára, vagy másik pszichológushoz.
jan. 15. 19:34
 22/29 anonim ***** válasza:
Azért nem ez a norma, legfeljebb vannak ilyenek is.
jan. 15. 19:59
 23/29 anonim ***** válasza:

Egyébként téged kiközösítettek valamikor?

Vagy mi ez a "#Kikozositett" kulcsszó?

jan. 15. 22:02
 24/29 A kérdező kommentje:
Egyszer általánosban kikozositettek. Most nem, de mégis úgy érzem magam, mert engem nem hívnak sehova sulin kívüli programra.
jan. 15. 22:20
 25/29 anonim ***** válasza:
Az állami pszichológus milyen indoklást adott? És mért küldött pszichiáterhez?
jan. 15. 22:32
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem sincsenek, 28 vagyok és olyan 24 éves korom óta kopik el szépen lassan mindenki... Egy barátnőm maradt. Legalább a párkapcsolatom jó :)
jan. 17. 14:53
 27/29 anonim ***** válasza:

Drága, hasonló hajóban evezek.

20 évesként nekem is általánosban voltak talán barátnőim, középsuliban nagyrészt kiközösítettek, most egyetem idején pedig kifejezetten ridegek voltak, (de legalább az alap tiszteletet megkapom) amikor nyitni próbáltam. Párom nekem is van, (nélküle sokkal rosszabb lenne ezt elviselni) és gondoltam megpróbálom megtalálni az élet más oldalain az örömöt, mintsem a barátságokban - tehát próbálok beletörődni. A lelkem mélyén azért bánt, mert lenne igényem csajos programokra, ottalvásokra, mozizásra stb.

Én is ezt tapasztaltam, hogy mondjuk egyetemi tesin egy lány rendes volt velem, ott elég jól kijöttünk, és amikor véget értek az órák, hívtam találkozni. Jól fogadta, elmentünk egyszer mekizni, azt mondta majd vissza fog hívni ő is. Ennek már több hónapja, azóta nyilván felszívódott.:D

Már nem lepődök meg semmin.

febr. 3. 01:36
 28/29 anonim ***** válasza:
Nkm sincs
márc. 14. 14:04
 29/29 anonim ***** válasza:
Te próbáltál már másokat sulin kívüli programokra hívni?
márc. 14. 17:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!