Nincsenek barátaim, mit csinálok rosszul?
Egyébként téged kiközösítettek valamikor?
Vagy mi ez a "#Kikozositett" kulcsszó?
Drága, hasonló hajóban evezek.
20 évesként nekem is általánosban voltak talán barátnőim, középsuliban nagyrészt kiközösítettek, most egyetem idején pedig kifejezetten ridegek voltak, (de legalább az alap tiszteletet megkapom) amikor nyitni próbáltam. Párom nekem is van, (nélküle sokkal rosszabb lenne ezt elviselni) és gondoltam megpróbálom megtalálni az élet más oldalain az örömöt, mintsem a barátságokban - tehát próbálok beletörődni. A lelkem mélyén azért bánt, mert lenne igényem csajos programokra, ottalvásokra, mozizásra stb.
Én is ezt tapasztaltam, hogy mondjuk egyetemi tesin egy lány rendes volt velem, ott elég jól kijöttünk, és amikor véget értek az órák, hívtam találkozni. Jól fogadta, elmentünk egyszer mekizni, azt mondta majd vissza fog hívni ő is. Ennek már több hónapja, azóta nyilván felszívódott.:D
Már nem lepődök meg semmin.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!