Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nincsenek barátaim, mit...

Nincsenek barátaim, mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
21 vagyok, es utoljara altalanosban voltak badatnoim, akikkel sulin kivul is taliztunk/beszeltunk. Azota sem gimiben, sem szakkepzesen nem sikerult baratokat szereznem, beilleszkednem. Az emberek erdeklodese kb egy het utan megszunik irantam. Nem tudok a felszinesnel melyebb kapcsolatot letesiteni. Nincs ra mintám. Van/volt valaki hasonlo helyzetben, akinek végül sikerült megoldani? A keress uj tarsasagot azert nem mukodik, mert minden uj tarsasagban ez tortent velem eddig. Bulizni sem hivnak soha. Vajon miert nem erdeklem a tarsaimat?

2024. jan. 13. 21:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
37%
10-es ez komoly?! Hogy menne már neki párkapcsolat vagy akár csak szex? Ezekhez empátia is kéne
2024. jan. 14. 00:47
 12/29 A kérdező kommentje:

10es, igen, parkapcsolat teren minden rendben. Jelenleg 2eves kapcsolatban vagyok. Nagyon jo tarsam a parom, de azert az embernek szuksege van mas fele kapcsolatokra is, mint azt feljebb is emlitettek.☺️

Akik hasonlo helyzetben vannak, foleg aki idosebb is, egyutterzek veletek, ti probaltatok már hasonlo emberekkel barátkozni, vagy mar nemis erzitek hogy lenne igenyetek ra?

2024. jan. 14. 01:01
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
12-es: nekem lenne igényem rá, csak időm nincs meg nemigen találtam hozzám hasonló csodabogarat, így már nem foglalkoztat a dolog. Elfogadtam.
2024. jan. 14. 01:03
 14/29 A kérdező kommentje:
Fiukkal konnyebben kijottem regebb is, mindig kezdemenyeztek felem, igy konnyebb dolgom volt. De mivel általában nem baratkozasi cellal kozeledtek, idovel lekoptak. Parom mellett nem erzem, hogy fiu baratokra lenne szuksegem, inkabb lanyokra, iket viszont kevesbe erdeklem.
2024. jan. 14. 01:03
 15/29 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hosszutavon szerintem elengedhetetlen resze az egészségnek az emberi kapcsolatok
2024. jan. 14. 01:05
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
14: Én szívesebben barátkoznék fiúval, mint lánnyal, csak a férjem nem díjazná! A nőkkel mindig csak a baj van és rém unalmasak! :D
2024. jan. 14. 01:06
 17/29 A kérdező kommentje:
14-es Van benne igazsag😃de eddigi tapasztalatok alapjan nem hiszek a fiu-lany CSAK baratsagban 😄
2024. jan. 14. 01:07
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
17-es: hát igen, a probléma pont itt kezdődik, hogy a fiúk se meg én sem hiszünk ebben! Szóval patthelyzet. 😄
2024. jan. 14. 01:10
 19/29 anonim ***** válasza:

Ugyan ez van velem is. Elmennék pszichológushoz is, mert lehangolt is vagyok emiatt, nincs kihez szólnom, nem tudom kivel megosztani a gondolataim. A probléma csak az, hogy nincs rá pénzem, az állami ellátástól meg tartok...

Hogy mi velem a probléma. Honnét tudjam? Nem tudom...

Így megoldani sem tudom.

2024. jan. 15. 15:29
 20/29 anonim ***** válasza:
Mért tartasz az államitól (ha egyáltalán be lehet jutni)? Maximum nem ér semmit, de rosszabb nem lesz!
2024. jan. 15. 19:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!