Aki esetleg kisebb városból utazott a fővárosba karriert építeni, tanulni, mennyire elégedett a jelenlegi helyzetével?
Én 20 évesen költöztem fel, eleinte többen laktunk egy lakásban, aztán laktam egyedül is és most a párommal élek. Elindulni nehéz volt, de sokkal jobb dolgom van itt, mint a szülővárosomban lett volna.
Azért jöttem el, mert ott a normálisan fizető munka az csak a gyári soron van, ahol nyári munka alkalmával rájöttem, nem akarom azzal keresni a kenyerem. Budapesten több a lehetőség, de sokkal több emberrel is kell versenyezni 1-1 pozícióért. Szórakozási lehetőség meg számtalan van, mindenféle, biztosan találsz neked valót.
1-es voltam
A teljes képhez még hozzáteszem, hogy 20 évesen egy 120 ezer/hó fizetéssel indultam neki, az albérlet rezsivel és közös költséggel együtt összesen volt 120-130 ezer körül havonta, ezt osztottuk el egymás között. Ennek már több mint 8 éve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!