Hátrány lehet, ha fiatalabbnak néznek a koromnál?
Figyelt kérdés
Lány vagyok (23), baby face ahogy mondani szokták. 16-17 évesnek szoktak általában nézni. Hátrány lehet ez ismerkedésnél? A férfiak mit gondolnak?2023. dec. 31. 17:33
11/14 anonim válasza:
Nem gond, nem hátrány. Én 41 vagyok, de sokan mondják, hogy 10-el fiatalabbnak nézek ki.
12/14 anonim válasza:
Dehogy hatrany. 30 evesen majd irigyek lesznek rad, hogy milyen fiatalos vagy
13/14 anonim válasza:
Kár. Nekem is nagyon bejönne, ha egy ennyire fiatalos kinézetű, de mégis huszonéves lány akarna összejönni velem! ;)
38/F
14/14 anonim válasza:
Általában nem hátrány: sőt még jó is, ha pl. 30 évesen húsz-huszonötnek nézel ki. Viszont ha vezetői posztra pályáazol pl. egy állásinterjún, akkor hátrány lehet szerintem, mert ha nagyon fiatalos a kinézeted, különösen az arcod, nem fognak komolyan venni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!