Miért írnak ilyeneket egymásnak a tinédzser fiúk?
A közösségi oldalakon látom hogy egy egy poszt alá a haverjaik ilyeneket írnak hogy kutya, cigány, nyomod f*szos
Ezt miért?
Olyan durva hogy vannak férfiak akik konkrétan mindenről, de tényleg mindenről arra asszociálnak hogy milyen undorító gcik a lányok/nők. Az itteni + felnőtt párkapcsolatokbeli + családi kapcsolatokbeli kérdések nagy része alatt ez a semmiből jövő, a kérdéshez abszolút nem kapcsolódó beszólósdi megy. Nem tudom hogy egy férfi írogatja ezeket, vagy egy tucat, vagy 100...
De jaah ja ja tényleg a lányok utálják egymást. Volt hogy nőként nem volt szimpatikus egy másik nő, viszont ez az ellenérzés közel sem foglalt el annyi helyet az agyamban, mint az a megvetés amit sok férfi érez itt a nők iránt lol. És ha már itt tartunk még csak más nőtől sem éreztem sosem, hogy ilyen szinten selejtes embernek tartson engem, mint amilyen selejtnek tartják random férfiak úgy ámblokk a nőket😂
Na mindegy, ez off volt; a kérdésre a válasz szerintem az, hogy a fiatalok végtelenül kínosnak és megalázónak élnek meg minden "intim", pozitív érzelmet, szimpátiát. Tini korban sokan már attól vörös fejjel toporzékolnak ha a saját anyjuk megöleli őket, szóval a világ vége lenne ha a barátaikhoz egy jó szót szólnának. Nem; ilyenkor úgy fejezik ki a barátságukat, hogy előadják a tipikus menőmanó alfacsávót, aki úgy beszél mint a bűnözők a gettóban (hiszen ettől érzik nagynak magukat). Mindenki tudja baráti körben hogy azok a kifejezések amiket leirtál igazából a szeretetük megnyilvánulásai, viszont így fogalmazva mégsem olyan nyílt és kínos az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!